Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dokonalé jarní snímky s elegantním fotomobilem vivo X90 Pro

3. května 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Ponořte se naplno do světa mobilní fotografie a dejte sbohem nekvalitním, tmavým a rozmazaným záběrům. S výjimečným smartphonem vivo X90 Pro se stanete královnou každé fotky či videa, ať už budete stát před kamerou, nebo za ní.

Nekvalitním záběrům při focení a nahrávání videí na mobil už dávno odzvonilo a smartphone vivo X90 Pro je toho důkazem. Tato třetí generace výjimečného fotomobilu od společnosti vivo dokáže v jakoukoliv denní či noční dobu zachytit vás i vaše okolí v tom nejlepším světle a dokonale živých barvách. Tuto schopnost mu dává trojice fotoaparátů s vysokým rozlišením a další doplňkové senzory pro co nejvyšší kvalitu každého záběru. Díky vysoké citlivosti na světlo, dokonalejší stabilizaci obrazu a široké škále režimů fotoaparátu budete mít jistotu, že při každém stisknutí spouště získáte ten nejlepší možný záběr. Příjemným bonusem je také fakt, že celá zadní strana tohoto elegantního smartphonu je vyrobena z měkké veganské kůže, která je odolná proti skvrnám a přímo láká k pohlazení.

Autor: vivo Tech GmbH

Pojďme ale zpět k dokonalým snímkům. Právě kombinace kvalitních fotoaparátů spolu se speciálním čipem vivo V2 podpořeným umělou inteligencí se postará o dokonalý výsledek přesně v momentě, kdy stisknete spoušť. Ani zamračené jarní nebe nebo dokonce temná noc nedokážou pokazit váš záběr. Můžete tak se svým partnerem vyrazit na romantickou májovou procházku spojenou s focením hvězdné oblohy nebo večeří při svíčkách. Nový vivo X90 Pro zajistí, že každá fotka z takového večera bude výjimečná. Díky speciálnímu nočnímu režimu pro nahrávání videa v rozlišení až 4K si dokonce můžete uchovat vzpomínky i ve formě videa.

Autor: vivo Tech GmbH

Osobní fotograf, který s vámi vždy udrží krok

Nejen díky jeho fotografickým vlastnostem je skvělé mít vivo X90 Pro neustále při sobě. Kromě neustálého spojení s rodinou a přáteli nebo přehledu o nejnovějším dění můžete ulovit i jedinečné snímky či videa kdykoliv a kdekoliv. Inspirace číhá naprosto všude. Jenže každodenní práce s telefonem, nahrávání videí, focení, hraní her, sledování multimediálního obsahu – to vše pomalu ale jistě ukrajuje procenta baterie. Díky super rychlému systému nabíjení ale vašemu smartphonu vivo X90 Pro nedostatek energie vážně nehrozí.

I když vás třeba každé ráno čeká maraton důležitých schůzek a úkolů, s vivo X90 Pro máte jistotu, že bude nabitý dříve, než opustíte koupelnu. Vyvážený režim určený pro každodenní nabíjení zvládne telefon nabít z nuly na 100 % už za 29 minut. A pokud opravdu spěcháte, stačí vám jenom 8 minut a 10 sekund, abyste získali 50 % kapacity baterie a mohli si zase naplno užívat svůj den.

A protože vivo x90 Pro není jen hezká tvářička, co umí pořídit hezké fotografie, nabídne vám také mimořádný výkon, rychlou obnovovací frekvenci displeje a vylepšené chlazení, takže si ve chvílích volna můžete zahrát třeba nějakou oblíbenou mobilní hru na plný výkon.

Více informací naleznete na www.vivo.com  nebo na IG vivo_czech. Nový smartphone vivo X90 Pro je možné zakoupit u maloobchodních prodejců za cenu 26 999 Kč.

Autor: vivo Tech GmbH