Neděle 15. září 2024
Svátek slaví Jolana, zítra Ludmila
Zataženo, déšť 12°C

Tento týden v Ulici: Vandin kolaps, dusno ve škole a velkolepá svatba v ohrožení

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Vandin kolaps a dusno ve škole
VIDEO: TV Nova
2. září 2024 | 06:05

Už brzy se v Ulici objeví další nová postava, kterou přivítají zejména dámy – šarmantní viceprezident Komory zubních lékařů Igor Šplíchal. Jak bude vycházet s Blankou? Mário a Ája už stříhají poslední políčka metru do své víkendové svatby. Tereza přijede z Lince poměrně nečekaně, navíc naprosto v háji...a co dalšího vás čeká v Ulici?

Vášnivá noc

Po uši zamilovaní teenageři Michal a Žofka pojmou první školní den po svém. Na gymnáziu se jen otočí, zato potom si užijí rande, které se nečekaně protáhne. Z těch dvou se souhrou náhod stanou spiklenci, kteří se pokusí využít situace a tajně spolu strávit další společnou noc… Jak to vymyslí, aby nikdo nic nepoznal?

Soňa útočí

Jen co začne školní rok, poťouchlá Soňa si smlsne na Magdě. Vyučování se teprve rozbíhá, studenti se zatím spíš rozkoukávají, ovšem akční Soňa už vyrazí na první hospitaci. Její záměr je celkem jasný. Hodlá dát Magdě najevo, kdo je tady pánem. Její akce ale nezůstane bez odezvy. Tým odboje vzápětí zalarmuje své síly, aby ji zastavil…     

Do velkolepé svatby Áji a Mária už zbývají jen tři dny. Přípravy vrcholí, vše směřuje k úžasnému finále. Alespoň nevěsta si to myslí a nemůže se dočkat, až stane před oltářem. Skutečnost je ale trochu jiná. Ženich panikaří a dělá pravý opak toho, co je od něj očekáváno. Přesto ostatní stále ujišťuje: „Všechno jde podle plánu, mám to pod kontrolou.“ Kdy, proč a jak se to zvrtne?    

Nečekaná reakce ředitelky

Hned na začátku školního roku musí Karla a Mára řešit s Landovou Vojtův průšvih, kvůli kterému po nich ředitelka školy požaduje několikatisícové vyrovnání, aby zajistila nápravu. Zkušená policejní vyjednávačka Karla se ale nedá a Landové uštědří nečekanou lekci. Dá jí najevo, že jako pedagog selhala na celé čáře, a postaví se za svého syna, který tvrdí, že nic neprovedl… Jaká je pravda a jak na to ředitelka zareaguje?

Vandy kolaps

Vanda je v pasti. Musí sehnat peníze na další nehoráznou splátku, aby se Luděk nedozvěděl o jejím maléru. Ale kde je vzít? Vanda se ocitne pod takovým tlakem, že na komoře zkolabuje. To je ovšem pěkně šťavnaté sousto pro šedou eminenci úřadu Hanuškovou, která okamžitě a neomylně zachytí, že něco visí ve vzduchu… Co je s Vandou a co se ani trochu nezdá Luďkovi?   

Autor: Martina Miláčková