Pátek 21. června 2024
Svátek slaví Alois, zítra Pavla
Oblačno, bouřka 30°C

Tento týden v Ulici: Tajná účast v soutěži Na lovu a jeden důvod ke zrušení Gábininy svatby

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Tajná účast v soutěži Na Lovu a jeden důvod ke zrušení Gábiny svatby
VIDEO: TV Nova
10. června 2024 | 06:00

Tento týden bude v Ulici patřit hlavně Tonymu v soutěži Na lovu. O zásadních změnách se začne mluvit u Magdy, která se pokusí Ireně Landové otevřít oči ohledně Soni a jejích podrazů. U Klímových je momentálně tématem číslo jedna blížící se Ivin soud... A co dalšího nás v Ulici čeká?

Co zase provede Magda?

Do prázdninové pauzy ve vysílání Ulice zbývají dva týdny, příběhy seriálových postav začínají vrcholit. Také na gymnáziu vše směřuje k velkému předprázdninovému třesku. Magdě je totiž jasné, jakou hru rozjela Soňa coby zástupkyně ředitelky školy. Jako správná kamarádka se Magda několikrát pokusila Irenu varovat. Ta však Soně stále bezmezně věří. A tak nyní Magda udělá něco, co je už hodně za hranou, aby Ireně dokázala, jak moc se v Soně mýlí. Bohužel se vše obrátí proti ní… Co Magda provede? A jak se jí to vymstí? 

Zrušená svatba?

Příští týden by si Gábina a Jirka Herman měli říct u oltáře své ano. Nad jejich svatbou se teď ale znovu začne vznášet velký otazník. Radek Mastný a Milena Pumrová si totiž uspořádají soukromou rozlučku se svobodou, na níž poteče alkohol proudem. Uvolněná Milena začne Radka svádět jako kdysi zamlada, což nezůstane bez odezvy. K jejich velké smůle se to však neobejde ani bez vtipného trapasu a překvapivých zranění… Co se komu stane? A jak se to dotkne právě Gábininy svatby?   

Svatba se již řeší také u Nyklových v bistru. Svérázný Mário jí začíná mít plnou hlavu. Původně si myslel, že s Ájou vyrazí k oltáři v jeho rodném Sokolově. Teď se ale rozhodne radikálně změnit plány kvůli Jirkovi jako oddávajícímu. Má to ovšem malý háček. Mário si chce Jirku nejprve otestovat, a tak si pro něj vymyslí kuriózní zatěžkávací zkoušku… Co je Máriovou podmínkou? Jak se na její splnění bude Jirka tvářit? A co na to řekne Jirkova Martina? 

Tajná účast v soutěži!

Před necelými dvěma měsíci se Tony tajně zúčastnil natáčení televizní soutěže Na lovu. Nyní se jeho díl vysílá v televizi. Tony se to snaží před ostatními zatajit, ale jako na potvoru se vše spikne proti němu. Jako první odhalí jeho tajemství Mára, který se jen utvrdí v tom, že Tony ve studiu naprosto pohořel. Vzápětí se spustí lavina nejrůznějších domněnek a teorií. Zajde to tak daleko, že se mezi Tonyho blízkými začne přetřásat dokonce i plastika intimních partií. Proč? A jak si Tony skutečně vedl v soutěži? To prozradí speciální záběry ze samotné soutěže Na lovu.  

Velký malér

Kdy je ten nejvyšší čas zatáhnout za záchrannou brzdu, aby se člověk nedostal do obřího průšvihu? Vanda, která propadla on-line hazardu, si ani pořádně neuvědomuje, jak se na ní hraní podepisuje. Zato ostatní vnímají, že se s ní něco děje. A zákonitě se začnou zajímat, oč jde. Hlavně Luďkovi je Vandino chování už natolik podezřelé, že to nenechá jen tak… Co by mělo Vandu varovat, že je opravdu zle? A jak bude svůj malér řešit?    

Autor: Martina Miláčková