Středa 26. června 2024
Svátek slaví Adriana, zítra Ladislav
Oblačno, bouřka 28°C

Tento týden v Ulici: Svatba plná překvapení, Ivin soud kvůli nehodě a nečekaná životní křižovatka

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Svatba plná překvapení a nečekaná životní křižovatka!
VIDEO: TV Nova
17. června 2024 | 06:01

Tento týden vrcholí devatenáctá sezona Ulice hned několika velkými událostmi. Tou hlavní je určitě svatba Gábiny a Jirky Hermana, která bude plná překvapení. U Klímových proběhne důležitý soud kvůli Ivině nehodě, který si nemíní nechat ujít Bára. Na své další křižovatce se ocitnou také Hana a Vanda.  To ale rozhodně neznamená konec všech uličních příběhů.

Děsivé tajemství

V těchto dnech vrcholí devatenáctá sezona Ulice týdnem plným svateb. Do prázdninové pauzy ve vysílání seriálu zbývá pět dílů, ve kterých dojde na svatební veselí, velký návrat oblíbené postavy i nečekaná rozuzlení a přiznání. Dnes zažije pořádný šok Bára. Náhodou se totiž potká s Viktorem, viníkem několikaměsíční rodinné noční můry, kterého neviděla od nehody v garážích. Už jen samotné shledání s Bárou docela zamává. Mnohem větší otřes ale zažije, když vzápětí zjistí, co všechno jí její blízcí tají… Co se Bára dozví přímo od Viktora? Jak na to zareaguje? A čím Viktor vyvede z míry Ivu v den konání jejich soudu? 

Soňa udělá velkou chybu

Kdy by měl člověk vzdát boj s větrnými mlýny a jít o dům dál? Na Magdu je toho v poslední době už moc. Vidí, jakou paseku ve vztazích ve škole i v jejím přátelství s Irenou napáchala zákeřná Soňa. Bohužel s tím nemůže nic dělat, protože nemá žádné důkazy. Teď to zajde tak daleko, že se Magda sesype a dojde k jedinému možnému řešení, které se jí nyní naskýtá – k odchodu ze školy… Co bude tím rozhodujícím argumentem na jazýčku vah? A jakou velkou chybu udělá Soňa?

Zoufalí lidé jsou schopni věcí, nad kterými občas zůstává rozum stát, jen aby se zachránili a zabránili katastrofě v jejich životě. Podobné zkraty mívá také Vanda, když je zatlačená do kouta tak, jako v těchto dnech. Místo aby se svěřila a začala svoji situaci rázně řešit, ukradne v nouzi nejvyšší peníze Haně. Ta to samozřejmě vzápětí zjistí a milou Vandu si podá. Co všechno se dozví? Jak daleko to u Vandy zajde s jejím hazardem? A jak to ovlivní i samotnou Hanu, která stojí před zásadním životním rozhodnutím? 

Kdo do toho tajně praští?

Co může být hezčího než svatba, na kterou se všichni těší? V Ulici se jich řeší hned několik. Zatímco u Gábiny přípravy na veselku vrcholí, v bistru by se mohlo z fleku slavit. Někdo se tu totiž pochlubí čerstvě nasazeným snubním prstýnkem. A nejen to. Naplno se rozjíždějí přípravy další svatby, které neminou ani Jirku coby starostu. Na radnici kvůli tomu dojde k takovému fičáku, že na to Jirkovi podřízení hned tak nezapomenou… O čem se bude na radnici ještě dlouho drbat? A kdo do toho tajně praští?

Velkolepá svatba

Svatební den je pro zamilovaný pár jedním z nejkrásnějších dní v životě. Přesně takový nyní prožijí také Gábina a Jirka Herman, kteří si přes všechny karamboly, průšvihy i trapasy řeknou u oltáře své ANO. Neobejde se to bez velkých překvapení, jež hlavně Gábinu dojmou k slzám, bez Terezy Kučerové (Patricie Pagáčová), Gábininy nejlepší kamarádky už od střední školy, i bez obrovské romantiky a vyznání, která chytí za srdce. Tohle prostě bude svatba, po jaké tajně touží každá nevěsta…

Po prázdninové pauze ve vysílání se vše rozjede nanovo a s tím i jubilejní dvacátá sezona seriálu!  

Autor: Martina Miláčková