Pátek 21. června 2024
Svátek slaví Alois, zítra Pavla
Polojasno 26°C

Patricie Pagáčová je zpátky v Ulici! Objeví se v nejzásadnějším dílu této sezony

11. června 2024 | 05:00

Kdo by neznal Terezu Jordánovou, po provdání Kučerovou, jednu z nejoblíbenějších postav seriálu Ulice vůbec? Pro všechny fanoušky tohoto populárního seriálu, který běží na TV Nova už devatenáct let, nyní máme skvělou zprávu. Představitelka Terezy, Patricie Pagáčová, je zpět na place a točí jeden z nejzásadnějších dílů seriálu v této sezoně.

Když se řekne nekonečný seriál Ulice, každému, i tomu, kdo ho pravidelně nesleduje, okamžitě vytanou na mysli některé jeho ikonické postavy. Mezi ně patří bezesporu také Tereza Jordánová, nyní již Kučerová, kterou ztvárňuje Patricie Pagáčová. Přestože se v seriálu už přes pět let neukázala, všichni ji do něj automaticky stále počítají a dohadují se, jestli se v něm ještě někdy objeví. Tereza jim prostě chybí. V Ulici ji viděli dospívat, fandili jejím prvním láskám, drželi jí palce, když byla v umělém spánku po vážné autonehodě, prožívali s ní všechny její vztahy a hledání toho pravého i vstup do dospělosti, studia na vysoké škole nebo první zdary i nezdary v zaměstnání, když coby učitelka češtiny nastoupila na své gymnázium. Diváci samozřejmě nemohli chybět ani na její svatbě s Davidem (Matouš Ruml), nebo o pár měsíců později při jejím loučení s Ulicí, když za manželem odjížděla do Rakouska. Jak se má Tereza nyní? Co je u ní a Davida nového?

VIDEO: Tento týden v Ulici: Tajná účast v soutěži Na lovu a jeden důvod ke zrušení Gábininy svatby

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Tajná účast v soutěži Na Lovu a jeden důvod ke zrušení Gábiny svatby • VIDEO: TV Nova

Na finále sezony Tereza nesmí chybět

Gábina (Aneta Krejčíková) je s Terezou stále v kontaktu, byť ne tak častém, jak by si sama přála. Jedno je ale jisté. Její svatba se prostě bez Terezy neobejde. Před šesti lety šla Tereze za svědka, když si brala Davida, nyní počítá s tím, že se role obrátí a Tereza jí odsvědčí její vstup do manželství s Jirkou Hermanem (Jan Holík). A když už budou holky zase pohromadě, samozřejmě dojde i na novinky… Co k tomu dodat? Tereza se znovu ukáže v Ulici a leccos na sebe prozradí! Její představitelka Patricie Pagáčová se tak znovu vrací na plac na natáčení jednoho z nejhezčích dílů seriálu této sezony. Jak si návrat užívá?  

„Pro mě je ten návrat po pěti letech především velká nostalgie, přece jen jsem v Ulici strávila 14 let... Přijde mi, jako by se nic nezměnilo, jsou tady stejní lidé, stejné tváře, je to, jako bych se vrátila domů,“ dodává Patricie Pagáčová.

Autor: Martina Miláčková