Středa 26. června 2024
Svátek slaví Adriana, zítra Ladislav
Oblačno, bouřka 28°C

Ulice zažije velké a dojemné smíření. Kdo se vyrovná se svou minulostí?

17. června 2024 | 10:22

Devatenáctá sezona Ulice jde na TV Nova do finále. Ještě před prázdninovou pauzou ve vysílání tohoto divácky oblíbeného seriálu v něm ovšem dojde k několika zásadním událostem. A jednou z nich je velké usmíření!

Jednou z nich bude i vzájemné vyrovnání si účtů mezi Hanou a Evženem a udělání tlusté čáry za jejich minulostí. Jaký bude jejich konec i nový začátek?

V seriálu Ulice na TV Nova se tento týden uzavřou příběhy devatenácté sezony a zároveň rozehrají nové osudy oblíbených hrdinů, kteří vstoupí po prázdninové pauze ve vysílání seriálu do jubilejní, dvacáté sezony. Mezi nesilnější okamžiky týdne bude patřit také velké smíření mezi Hanou (Adéla Gondíková) a Evženem (Martin Finger). Jejich vztah si prošel za poslední rok obrovskými zvraty. Zejména pro Evžena to bylo hodně náročné. Myslel si, že minulost s Hanou má uzavřenou. Když se mu ale po letech vrátila do života, ukázalo se, že to není pravda. Podle toho vypadalo i jejich první setkání. S Evženem to tehdy pořádně zamávalo, jako by viděl ten nejhorší přízrak.

VIDEO: Tento týden v Ulici: Svatba plná překvapení a nečekaná životní křižovatka!

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Svatba plná překvapení a nečekaná životní křižovatka! • VIDEO: TV Nova

Kdo je vinen?

Evžen se spoustu let, od rozpadu jejich manželství, cítil ukřivděně. Všude říkal, že ho Hana o vše připravila, vinil ji za svůj pád na úplné dno. Proto s ní dlouho odmítal komunikovat a vyjít jí vstříc, aby si mola vyřešit svoji složitou situaci, do které se dostala kvůli rychle se zhoršující Parkinsonově chorobě. Až když se před pár měsíci znovu ocitl v jejich bývalém penzionu, došlo mu, že některé věci si může pamatovat zkresleně a jiné zřejmě úplně vytěsnil. Tehdy, na místě činu, si také uvědomil, jakou paseku nadělalo ve vzájemném vztahu s Hanou jeho pití…

Kdo komu co dluží?

Hana si je ale vědoma, že se vůči Evženovi nezachovala úplně fér, že mu toho spoustu dluží. Navíc mu slíbila, že po ní zdědí byt, který si koupí za peníze utržené z prodeje penzionu, i vše ostatní, protože ona sama už nikoho nemá. Teď ovšem řeší velké dilema. Místo koupě bytu zvažuje nastěhování do domu s pečovatelskou službou, což samozřejmě něco stojí. To by ale znamenalo porušit slib daný Evženovi a opět ho připravit o majetek. Hana se tak ocitla v zapeklité situaci. Ví, že bez pomoci druhých se za chvíli neobejde. Přitom nechce být na obtíž Vandě (Kristýna Hrušínská), Blance (Linda Rybová) a koneckonců ani Evženovi. Proto s ním bude jednat přímo. Na oplátku se dočká jeho upřímného vyznání, které v ní vyvolá vlnu emocí a které je mnohem důležitější pro Evžena samotného, protože tím konečně uzavře jejich minulost a pootevře dveře nové podobě jejich vztahu… Co všechno jí Evžen přizná? Co bude pro oba zásadní?

Autor: Martina Miláčková