Pondělí 17. června 2024
Svátek slaví Adolf, zítra Milan
Oblačno 25°C

Tento týden v Ulici: Na Vandu praskne velké tajemství a Soňa zaútočí!

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Na Vandu praskne velké tajemství a Soňa zaútočí!
VIDEO: TV Nova
27. května 2024 | 05:45

V Ulici se budou tento týden řešit svatby a dojde i na odhalená tajemství. Svatba a svatební dary budou tématem číslo jedna nejen u Gábiny, kde jde o to, kdo na veselce nakonec bude, a kdo ne, ale také u Nyklových, a to hned nadvakrát. A co dalšího vás tento týden v Ulici čeká?

Šokující dar

Najít vhodný svatební dar je občas opravdu umění. Herman starší k tomu přistoupí čistě pragmaticky, aniž by si uvědomil důsledky svého činu. Přestože to myslí ve své podstatě dobře, Jirka okamžitě uvidí rudě. Podle něj je otcův dar vrcholně netaktní, zasahující do nejintimnější oblasti jeho a Gábinina života… O jaký dar se jedná? A co všechno to způsobí?

Falešné alibi

Na falešné alibi doplatila už pěkná řádka hříšníků. Nejinak tomu bude také u Vandy, která má před svými blízkými jedno velké tajemství. K její smůle se to nečekaně rychle provalí ve chvíli, kdy dojde k náhodnému setkání Luďka a Hany ve chvíli, kdy Hana má být právě s Vandou… Jak Luděk zareaguje? Co všechno na Vandu praskne? A jak to je s jejím těhotenstvím?

Sourozenci bývají velmi často i zdatní spiklenci. Občas se však přece jen chybička vloudí. To se stane nyní také Báře a Michalovi, kteří mají před rodiči nejedno společné tajemství. Jenže stačí málo, aby Iva pojala podezření a nenápadně si ty dva proklepla. To, co zjistí, pro ni bude pořádný šok. Aby taky ne, když si naivně myslela, že Michal a Žofka mají na sex ještě času dost… Co všechno a jak se Iva dozví? Jak to vezme? A jak Vítek?

Zlý sen pro Vendulu

Útěk domácího mazlíčka může odstartovat spoustu vtipných situací i trapasů. Podobně tomu bude také u Nyklových, kteří se snaží už pár dní lapit Lexíkova potkana. Tomu se ovšem na svobodě očividně líbí. Nejprve prozkoumá terén doma, pak se vypraví i do bistra, kde ho jako na potvoru zahlédne hypochondr Kaštan. A hned je o pořádný rozruch postaráno… Co je pro Vendulu doslova zlým snem? K čemu se nakonec odhodlá Lumír, aby zvědavého potkana lapil? A kdo a jak si nakonec s tímto domácím mazlíčkem Nyklových poradí?  

Poslední kapka pro Landovou

Jak rozeznat šikovného manipulátora a nechytit se do jeho pastí? Soňa si pomalu a velmi šikovně získává Magdu ve jménu pomoci Ireně Landové, která má za sebou už několik ředitelských kiksů. Magda se snaží být Landové k ruce, na to ale začíná reagovat jako býk na červenou. Aby taky ne, když jí Soňa neustále a velmi rafinovaně podsouvá, že na svou agendu už nestačí… Co je pro Landovou poslední kapka? Jak Soňa vrazí klín mezi Magdu a Landovou? A jak tomu nechtěně napomůže i Prokop?

Autor: Martina Miláčková