Pondělí 20. května 2024
Svátek slaví Zbyšek, zítra Monika
Polojasno, bouřka 23°C

Aneta Krejčíková šokovala novými křivkami! Zhubla a upravila si poprsí

10. května 2024 | 06:00

Herečka Aneta Krejčíková na sobě před pár měsíci začala pořádně makat. Přiznala, že hubne, a také na sebe práskla, že podstoupila úpravu poprsí. Vše nyní přineslo své ovoce a hvězda několika filmových a seriálových rolí ohromila veřejnost.

Herečka Aneta Krejčíková je známá svým plným dekoltem, který předvedla hlavně v dobové minisérii Volha, kde si po boku Kryštofa Hádka zahrála sekretářku Květu. Nyní se herečka na Instagramu pochlubila fotografií jen ve spodním prádle a ukázala dokonalou postavu. Někteří fanoušci jí postavu chválí, jiným se nelíbí, že ji dává v prádle celému světu na odiv. „Nechápu, proč mají lidi tendenci se takto fotit,“ napsala jedna z jejích sto patnácti sledujících. „Jste neskutečně krásná a sexy žena,“ přibyl pod fotku další z mnoha pochvalujících komentářů.

VIDEO: Seriál Ulice: Aneta Krejčíková o prvních láskách svých dětí

Video se připravuje ...
Seriál Ulice: Aneta Krejčíková o prvních láskách svých dětí • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Upravila si poprsí

Aneta se na sítích rozepsala i o svých prsou, kde přiznala, že se před časem odhodlala k zákroku, při kterém si nechala poupravit svůj bohatý hrudník. „O plastice prsou jsem uvažovala už jako mladá bezdětná holka. Vyrostla jsem v rodině, kde velká prsa nepatřila k něčemu, co je hodno obdivu a krásy. Naopak. Nepraktická zátěž,“ napsala představitelka Gábiny ze seriálu Ulice.

Narážky od mužů

Herečka se v příspěvku také svěřila s tím, že s narážkami na svá ňadra se setkávala už jako dítě. „Potkávala jsem muže, kteří s obdivem reagovali, mnohdy ne úplně příjemným a taktickým způsobem, s čímž jako 14letá holka neumíte moc dobře pracovat. Každopádně jsem se k operaci odhodlala až před pěti měsíci. Píšu o tom proto, že vím, že je spousta žen, které o operaci uvažují a mají obavy z nejrůznějších důvodů,“ píše v příspěvku.

Stačilo prý jediné…

K nové figuře jí dopomohlo pravidelné cvičení, spánek a také hodně práce. „Musím říct, že ty generálkové týdny jsou pro mě vždy hodně náročné. Jsem velmi vděčná své rodině, že mi pomáhá s dětmi v tomto čase, kdy nic nestíhám,“ prozradila herečka, která se nemůže dočkat, až se divákům ukáže na prknech pražského Divadla Na Fidlovačce ve hře Válka Roseových. Premiéra proběhla v pátek 1. března. Po jejím boku září Martin Písařík nebo Jan Holík.

Věděli jste, že…

Aneta se narodila v roce 1991 v Praze. Už od útlého dětství ráda zpívala a tančila. Ze všeho nejvíce se ale chtěla stát herečkou, jenže moc nevěřila tomu, že by se jí její přání mohlo splnit. Anetu objevila bývalá dětská herečka Monika Kvasničková, díky níž se přihlásila do herecké agentury, kde později získala své první zkušenosti, které využila v televizní roli postavy Gábiny Pumrové v seriálu ULICE. Následně se přihlásila na Pražskou konzervatoř, obor hudebně dramatický, kam byla hned přijata.

Autor: Monika Vráblíková