Středa 26. června 2024
Svátek slaví Adriana, zítra Ladislav
Polojasno 27°C

Tento týden v Ulici: Žádost o ruku, Magdino černé svědomí a jedno definitivní rozhodnutí!

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Žádost o ruku, Magdino černé svědomí a jedno definitivní rozhodnutí!
VIDEO: TV Nova
20. května 2024 | 05:18

Tento týden dojde v Ulici na romantiku i nečekaná přiznání a překvapivé pravdy. A taky na žádost o ruku u Nyklových, kolem které ale bude spousta otazníků. Magdu dožene už brzy její špatné svědomí kvůli sexu s Prokopem. Eva zjistí, že některé otázky by se šéfce opravdu pokládat neměly. A to zdaleka není vše!

Kdo zachrání Hanu?

Jak nebezpečné mohou být kombinace léků, které předepsali různí lékaři? Blanka a Vanda řeší už delší dobu koktejl medikamentů, které užívá Hana, aby mohla podle vlastních slov jakžtakž fungovat. Zejména Blanka si uvědomuje, na jak tenkém ledě se Hana kvůli tomu ocitá. Nyní se její obavy naplní. Hanin organismus už další velkou dávku prostě nezvládne. Spolu s tím ale okamžitě vyvstane otázka. Jedná se jen o náhodu? A kdo Hanu kupodivu zachrání? Jak vážný je její stav?   

Prokopovo tajemství

Jak si poradit s výčitkami svědomí kvůli vztahovému trojúhelníku? Magda a Prokop nyní právě tohle řeší. Oba se cítí před Soňou provinile. Magda se jí snaží vyhýbat, jak to jen jde, aby na ní nepoznala, že se něco děje, a nezačala se vyptávat. Jenže čím větší obavy z toho Magda má, tím podezřeleji se chová a tím více hrozí, že se Soňa začne zajímat, co za tím vězí… Kdo další odhalí Magdino a Prokopovo tajemství? A jak na to zareaguje?

Nakolik člověka změní povýšení a snaha všem dokázat, že nyní je něco víc? Eva se mění svým blízkým před očima. Dělá věci, které by dříve asi jen tak neudělala, hraje si na velkou manažerku ve snaze vyrovnat se své šéfové. Teď ale docela narazí, a to nejen u Miloše, který nad ní už pomalu láme hůl, samozřejmě svým typickým „milošovským“ způsobem. Navrch se dozví i něco, co tak úplně nezapadá do její hvězdné kariéry… Jak s tím naloží? A proč se u Miloše i ostatních ocitne tak trochu na vedlejší koleji?

Žádost o ruku

Rodinné narozeninové oslavy občas přinesou velká překvapení i trapasy. U Nyklových to už pomalu bývá pravidlem. Tentokrát se o rozruch postará Vilda, jenž nejprve nenápadně sonduje u Vilminých blízkých její majetkové poměry. Jak se záhy ukáže, má k tomu svůj důvod. Na samotné oslavě totiž poklekne na jedno koleno, z kapsy vyloví malou krabičku z klenotnictví a přede všemi položí Vilmě zásadní otázku dne… Jaké se dočká odpovědi? A jak na to zareaguje Vilmina rodina? 

Co si přeje Gábina?

Měsíc před svatbou obvykle probíhají předsvatební přípravy na plné obrátky. U Gábiny tomu tak ale není. Důvod je prostý. Milena Pumrová, Radek Mastný, Jiří Herman st. a vlastně i samotná Gábina tak trochu netuší, na čem vlastně jsou. Zato nastávající ženich Jiří Herman má naprosto jasno. Svatbu s Gábinou si od nikoho nemíní nechat zkazit, a tak hodlá minimalizovat všechna rizika. Jedním z největších jsou bohužel podle něj právě nevyzpytatelní rodiče… Jak to vidí Gábina? Co by si přála ona?

Autor: Martina Miláčková