Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Tento týden v Ulici: Tajný i zakázaný sex, velký třesk u Gábiny a naštvaná Vilma Nyklová

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Tajný i zakázaný sex, velký třesk u Gábiny a naštvaná Vilma Nyklová
VIDEO: TV Nova
13. května 2024 | 06:00

Tento týden budou díly v Ulici docela pikantní. Hodně se zde totiž bude řešit sex, a to hned na několika frontách. Blanka se pustí na tenký led, když začne s Hanou řešit její nadměrné užívání léků. A k velkému třesku znovu dojde i u Gábiny…

Iva je v koncích

Kdy by měl člověk vyjít druhým vstříc, a kdy se mít naopak na pozoru? Iva a Vítek si najednou nejsou jisti. Mladík, kterého Iva srazila před necelými dvěma měsíci autem ve snaze uniknout jeho nemístnému obtěžování, chce nyní kvůli zranění pěkně tučné odškodné. Přestože to řeší advokáti, Viktor se rozhodl jednat i na vlastní pěst, aby dosáhl svého. S čím na Ivu a Vítka vyrukuje? Co všechno začne být ve hře?

Jak dopadne svatba s Gábinou?

Dva ješitní kohouti na jednom smetišti si prostě musejí neustále dokazovat, který z nich je lepší. Podobně jsou na tom také Radek Mastný a soudce Jiří Herman st. Od chvíle, kdy se poznali, si neustále poměřují svá ega, což samozřejmě dopadá i na jejich blízké. Tentokrát to však zajde tak daleko, že s nimi nadobro ztratí trpělivost i Jirka Herman. Poměrně rázně zasáhne do jejich konfliktu, navíc ho vyostřená hádka otců přiměje k šokujícímu rozhodnutí ohledně svatby s Gábinou… Jak Jirka Herman zatočí s otcem i s Mastným? A jak to bude s jeho svatbou s Gábinou?

Říká se, že stará láska nerezaví. Magda i Prokop si mysleli, že mají vzájemné city už dávno vyřešené. Teď se ale ukáže, že to není tak úplně pravda. Stačí jedna vášnivá hádka, aby zjistili, že chemie mezi nimi stále funguje, i když spolu už pěkně dlouho nechodí. Změní se to nyní? Proč se Prokop najednou ocitne mezi Magdou a Soňou? A co na to Soňa, která na Magdu žárlí kvůli Prokopovi čím dál víc?

Kdo bude volat policii?

Společné bydlení tří generací v jednom bytě má své výhody i nevýhody. Mára a Karla jsou Věrce vděční za její pomoc v domácnosti a na oplátku pomáhají oni jí s Lubošem, jehož čeká ještě delší rekonvalescence. Ovšem daň za toto jejich soužití je docela vysoká. Od chvíle, kdy se k nim Věrka s Lubošem nastěhovali, si Karla a Mára mohou o intimním životě nechat jen zdát. S tím se ale Mára nehodlá smířit, a tak vymyslí dokonalou a současně i romantickou akci, aby si s Karlou nerušeně vychutnali hezké chvíle. Jenže chybička se vloudí… Proč bude chtít Věrka kvůli nim alarmovat policii? K jakému vtipnému spiklenectví se ti dva uchýlí?

Nyklová dá Lumírovi lekci

Rodinné oslavy si chtějí všichni užít. Někdy jsou ale příčinou humorných svárů a nedorozumění. Nyklovi jsou toho zářným příkladem. Lumír si prostě nedá pokoj. Vildu jako matčina partnera nemůže skousnout. Zamilovaná a šťastná Nyklová toho má už vážně dost. Lumírovi dá kvůli tomu takovou lekci, že to s ním málem sekne. Aby taky ne, když se Nyklová odhodlá k obrovské životní změně, aniž by mu předem cokoli řekla nebo naznačila… Co Nyklová udělá? A jak dopadne společná narozeninová oslava Venduly a Mária?

Autor: Martina Miláčková