Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Finále Ulice: Svatební katastrofa, jiskra naděje u Máry a Karly a doják u Magdy a Prokopa

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
19. června 2023 | 06:00

Do prázdninové pauzy ve vysílání seriálu Ulice zbývá už jen pět epizod. Příběhy stávající sezony seriálu vrcholí, zároveň se začínají rozehrávat i děje sezony nové, v pořadí již devatenácté. Tento týden nás čeká nejen velké finále, ale také pár překvapivých situací, kdy půjde nejen o lásku a štěstí, ale také o budoucnost některých obyvatel této nejznámější čtvrti u nás.

Magda a Prokop nyní nemají své nejlepší období, ale stále to jsou oni dva. Záleží jim na sobě, nechtějí o sebe přijít, o svém vztahu přemýšlejí a probírají ho s nejbližšími. Nyní si konečně navzájem přiznají, jak to spolu doopravdy mají, jak toho druhého vnímají. Bude to hodně dojemná chvíle, která nenechá nikoho na pochybách, že nyní to myslí opravdu upřímně.

Kristýna stále hájí Julii a její terapie, věří, že díky ní porazí své záchvaty úzkosti, uleví se jí a bude moci zase normálně žít. Bezmezně jí důvěřuje, nevnímá, jaké klíny Julie šikovně vráží mezi ni a její blízké. Teď ji ale uvidí i jinýma očima, nezaujatýma, bez jakéhokoliv pozlátka. Jenže Julie ji nemíní ze svých spárů jen tak pustit.

Dostat se na kobylku člověku, kterému jsme zavázáni, ale na kterého zároveň žárlíme kvůli drahé polovičce, občas není jen tak. Vítek Klíma to přesto zkusí. Chce vědět, jaké nebezpečí mu hrozí od Duška, zda jeho ženu Ivu skutečně balí, anebo je to jen domněnka umně přiživovaná Milošem a Michalem. Právě Miloš se nyní stane Vítkovým kumpánem v ďábelském plánu na odhalení pravdy. Ty dva nenapadne nic lepšího než milého Duška pozvat na pánskou jízdu a opít, aby konečně kápl božskou.

Předposlední díl osmnácté sezony Ulice se bude točit kolem svatby, která je velkou událostí nejen v životě páru, jenž se rozhodl vstoupit do manželství, ale také v životech jeho blízkých. Přípravy na svatbu Dominiky a Tonyho vrcholí, vše mají na povel Karla s Márou. A právě na nich je vidět, jak moc se jich to dotýká i jakou sehranou dvojkou stále jsou. Sami mají stále v živé paměti vlastní svatbu. Nyní se rozvádějí, i když Karla by dala cokoliv za to, aby se to změnilo.

Finále stávající sezony Ulice přinese také ohlédnutí za zásadními okamžiky v životě jednoho z nejoblíbenějších párů seriálu. Osud nám občas přichystá hodně těžké zkoušky. Zároveň to ale vyváží krásnými momenty, kdy člověku sešle do cesty lásku a vědomí, že zase bude lépe, že je v jeho silách porazit to, co se mu v první chvíli zdá neporazitelné. Gábina, Jirka Herman i Šimon mají za sebou hodně náročný rok. Přestože to občas vypadalo beznadějně, díky vzájemné opoře vše zvládli. Nyní je čas slavit. Jirka s Gábinou mají první výročí svého vztahu. Hned několikanásobný důvod k oslavě se ale najde také u Šimona.