Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tento týden v Ulici: Odhalené tajemství, nečekané podpásovky a atraktivní pokušení

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
6. prosince 2022 | 06:00

Mikuláš vyřešil jedno milostné dobrodružství, ale máme tu další šmodrchance, které je třeba rozuzlit. Jedním je Šimonova kauza, která se stále zhoršuje, a ještě se do toho motá horlivý novinář. Také Skyler a Franta nebo Adam a Jarka budou muset řešit neřešitelné.

Když se sejde pár nepříjemností dohromady, na člověka to někdy dolehne takovým způsobem, že má chuť se na všechno vykašlat a odjet někam hodně daleko. Přesně v takové situaci se nyní nachází Skyler. Najednou je toho všeho na ni moc. Trápí se kvůli synu Chrisovi, jenž teď žije s jejími rodiči v Amsterdamu, i kvůli Františkovi, do kterého se znovu zamilovala, přestože věděla, že už má nový vztah s Bárou. Skyler ale doufala, že se leccos změní, zvláště poté, co ona a František po letech opět podlehli vzájemné přitažlivosti. Jenže František to má přece jen trochu jinak, což je pro ni obrovské zklamání. Dnes jí však na poslední chvíli svitne naděje, že by ještě nemuselo být vše ztraceno.

Adam si myslí, že je ve svých dvaadvaceti letech už dost starý na to, aby si rozhodoval o životě a partnerkách sám. Jeho rodiče to ale tak jednoznačně nevidí. Pro ně je momentálně nejdůležitější, aby dodělal školu. To se bohužel moc neslučuje s jeho novým vztahem s Jarkou – o něco starší, rozvedenou sestřičkou z ordinace jeho mámy. V Blančině rodině to proto zase jednou vře, což jen zhoršuje nastalou situaci. Dusno je také v Blančině ordinaci, kde dojde, byť nechtěně, i na nečekané podpásovky. A tak se Jarka rozhodne udělat něco, čím všechny docela zaskočí.

Ve chvíli, kdy se mladý, snaživý investigativec dostane na stopu nějaké senzace, takřka nic ho už nezastaví. Jde si za svým sólokaprem, doufá ve velké odhalení, i když se pohybuje na velmi tenkém ledě a pravdu si upravuje podle svých domněnek. Gábinini blízcí nyní čelí zájmu až příliš horlivého redaktora Tomáška, jenž se rýpe v životě všech členů rodiny a vymýšlí mylné konstrukty, které jsou docela přes čáru, byť se logicky nabízejí. Čím je Tomášek snaživější a čím horlivěji se pokouší získat informace, jež by podpořily jeho pravdu, tím větší hrozbou pro všechny zúčastněné je. Přestože se mu Gábina pokusí vše vysvětlit, dění kolem Šimona a její rodiny se tím jen zhorší.

Vítek a Miloš se ve společné firmě opět dostali do situace, kdy by potřebovali Ditinu pomoc. Má to však malý háček. Atraktivní Dita je jejich manželkám trnem v oku. Iva i Eva na ni žárlí a byly by nejraději, kdyby z jejich životů nadobro zmizela. Jenže Miloš je prostě nepoučitelný, a tak Ditu bez rozmyslu pozve přímo do jámy lvové – do hospody naproti salonu, ve kterém pracuje Iva. Aby toho nebylo málo, uliční drbna Petr Kaštan přijde do hospody ve chvíli, která by se dala vykládat opravdu různě. Třeba tak, že se rozhodně nejedná o obchodní schůzku, což by mohlo Vítkovi i Milošovi doma pořádně zatopit.