Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tento týden v Ulici: Bára tuší zradu, Jarka a Adam přistiženi in flagranti, Karlino milostné vyznání

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
28. listopadu 2022 | 12:57

Jeden šok za druhým tento týden v Ulici. Anežka se vrací ze Švýcarska a rodiče nebudou věřit vlastním uším, s čím na ně vyrukuje. U Máry a Karly začínají tát ledy a Jarka a Adam jsou přistiženi v tom nejlepším!

Děti občas umí překvapit způsobem, na jaký nejsou rodiče ani trochu připraveni. To se nyní povede také Anežce, jež se dnes vrací domů z měsíční stáže ve Švýcarsku, kde sbírala nové zkušenosti z oblasti ekologie. Vedle nejrůznějších dárků pro své blízké přiveze i dokument, který pro ni hodně znamená. Jejím rodičům však obsah této listiny vyrazí dech. Přestože by mohli být na dceru právem pyšní, neboť něco podobného se hned tak někomu nepodaří, převládnou u nich jiné emoce – obavy o dítě, jež se rozhodlo jít za svým snem podle rodičů až příliš brzy.

Odpustit milované manželce nevěru, jež nebyla žádným jednorázovým úletem, není vůbec snadné. Každý pohled na ni bolí jako dýka vražená do srdce, což krizi mezi partnery jen prohlubuje. Na vlastní kůži to zažívají také Mára a Karla, jejichž manželství se otřásá v základech. Teď se ale stane něco, co zapříčiní, že ledové kry mezi nimi začnou pomalu tát. Máru nejprve zasáhne Karlino vyznání. Mnohem víc jím ale zamává to, co udělá Vojta. A nejen jím. Karla i Mára najednou budou mít co dělat, aby zadrželi slzy, jež se jim budou drát do očí.

Jirka Herman je od Šimonova zkratu ve škole postaven mimo službu. Svůj podíl viny na celém incidentu nepopírá. Ví, že si měl dát pozor na svou zbraň a neporušovat služební předpisy. Ale kdo mohl tušit, že dojde k souhře hloupých náhod, jež spustí lavinu, která všechny zúčastněné semele? Prvotní šok je už za nimi, Jirka i ostatní se vyrovnávají s tím, co se stalo. Jirka se teď kouše doma nudou, o to víc, jak moc žil svou prací. Ve chvíli, kdy se pomalu začne vše obracet k lepšímu, ale přilétne další ťafka, jež se týká nejen samotného Hermana, ale také celé Gábininy rodiny. Šimonova kauza totiž zaujme mladého a horlivého investigativního redaktora Tomáška, ten si večer na Jirku Hermana počíhá, aby se ho zeptal na pár nepříjemných věcí.

Adam a Jarka i nadále mlží před blízkými o tom, jak to spolu doopravdy mají. Někdo o nich už ví, přesto ani jeden z nich nechce, aby pravda vyšla všeobecně najevo. Jenže to by nesměli pokoušet osud a štěstěnu. Adam se totiž dozví, že bude mít celý večer byt jen pro sebe, a tak pozve Jarku na návštěvu. Souhrou náhod se však osazenstvo bytu vrátí domů mnohem dřív, než Adam předpokládal, a to ve chvíli, která bude hodně pikantní. A začnou se dít věci.

Skyler už otevřeně lituje, že se rozešla s Františkem kvůli Dirkovi. Po obrovském zklamání a bouřlivém rozchodu s Dirkem zjistila, oč vlastně přišla, když dala Františkovi kopačky. Teď by ho ráda získala nazpět, aby se synem Chrisem tvořili opět jednu rodinu. Má to ale malý háček – František už má nový vztah s Bárou. Tu by ve snu nenapadlo, že by František znovu podlehl kouzlu Skyler. Od začátku jí totiž tvrdí, že se Skyler to má jednou provždy vyřešené. Jenže ženský instinkt teď Báru upozorní, že se mezi Skyler a Františkem něco děje, že Skyler se chová ještě nevyzpytatelněji než obvykle.