Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Tento týden v Ulici: Jaká tajemství vyplavou a jak to zamává s osudy několika hrdinů?

25. dubna 2022 | 10:33

Tento týden v Ulici si opět střihneme několik milostných trojúhelníků a různých tajemství, jež mění dosavadní dění a mnohá rozhodnutí. Někteří hrdinové se dostanou doslova do úzkých. Jste zvědaví?

Najít tu pravou není jen tak. To ví velmi dobře také Lumír, kolem kterého se nyní motá docela dost žen, přestože on už má jasno. Ví, kterou by rád sbalil, jenže osud mu stále hází klacky pod nohy. Také tentokrát dopadne jeho snaha dát dotyčné najevo, že ona je tou jedinou, jinak, než by si přál. Stačí, aby se v ten samý okamžik náhodou sešly v hospodě všechny ženy, na něž v poslední době narazil, a o pořádný trapas je rázem postaráno.

Láska je obohacením života. Zároveň ale přináší obrovská muka, pokud si člověk není jistý svými city a řeší vztahový trojúhelník. V této situaci se ocitla i Magda, která miluje jak Mirka, za něhož by se měla už brzy provdat, tak i Prokopa, jenž o ni začal před dvěma měsíci bojovat. Nechce ranit ani jednoho z nich, tím však momentálně nejvíc ubližuje sama sobě. Přestože se pro jednoho z nich již rozhodla, vnitřně to stále nemá vyřešeno. A právě ve chvíli, kdy se to pokusí s konečnou platností rozetnout, zasáhne osud v podobě souhry náhod, kvůli níž vypluje na povrch nejedno tajemství.

Video se připravuje ...
Drbárna z ULICE: Hrozí v Ulici prostituce? • VIDEO: Videohub

Důvěřuj, ale prověřuj, tím se řídí nejedna manželka. Iva sice svému muži věří, ovšem jakmile náhodou zjistí, že má před ní tajnosti, do kterých je namočený i Miloš, rázem znejistí. Když se Iva navíc dozví, že Milošovo srdce několikrát vzplálo i mimo domácí krb, rozhodne se, že o Vítka pro jistotu zabojuje. Při její smůle to ale nedopadne tak, jak si naplánovala. Korunu všemu nasadí právě Miloš, jenž z několika indicií usoudí, že u Klímových právě zažívá déjà vu, že se ocitl v té samé situaci jako před necelými třemi lety, když náhodou odhalil manželčinu nevěru.

Člověk obvykle zjistí, co v tom druhém má, až když ho ztratí. Podobně to bylo i u Luboše a Věrky, jejichž manželství se před lety rozpadlo. Až poté paradoxně zjistili, jak moc jim na tom druhém záleží. Osud je opět svedl dohromady, dali si druhou šanci, dnes by měli znovu stanout před oltářem, aby si řekli své ano. Pro oba to je velký den, který Luboš navíc vyšperkuje obrovským překvapením pro nic netušící nevěstu. Idylka však vezme za své ve chvíli, kdy Jakub neudrží na uzdě svou žárlivost a bude chtít Karlu jen pro sebe.

Potkat životní lásku je dar, o který nikdo nechce přijít. Hvězdy před časem předpověděly Vandě, že do jejího života vstoupí velká láska, a tak si to nyní náležitě užívá. Celá jen září, má pocit, že se karty konečně obrátily a jí se daří na všech frontách. Její euforický obláček ji ale ve výšinách moc dlouho neudrží. Vanda znovu dopadne na pěkně tvrdou zem ve chvíli, kdy se rozhodne splnit jedno velké přání svého vyvoleného, přání, na kterém podle ní nic není. Jenže její blízcí to vidí trochu jinak a do očí jí řeknou věci, které prostě nechce slyšet… Co to způsobí v rodině? Komu z toho bude rozum stát? A jak to odnese samotná Vanda?