Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tento týden v Ulici: Infarkt pro Bedřicha a velké milostné vzplanutí

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
14. dubna 2020 | 17:18

V Ulici jde život dál a její hlavní hrdinové nacházejí nové lásky a prožívají další zklamání. Pokud dva lidé spolu mají opravdu být, tak si cestu k sobě vždycky najdou a to prožívá Veronika s Patrikem. Naopak Miloš s Bedřichem budou pořádně koukat.

Ema se Bedřichovi ani Milošovi příliš nesvěřuje se svým soukromím. Už vůbec s nimi neřeší kluky, protože v případě Miloše si dovede živě představit, co by následovalo. Ani jeden z nich proto nemá tušení, že se Ema už nějaký čas vídá s Danem. Teď se to provalí, navíc takovým způsobem, že z toho budou Bedřich i Miloš na infarkt. Zdenka se snaží bojovat se svou nemocí, co jí síly stačí, ale nyní se stane něco, co s ní pořádně zamává a kvůli čemu bude muset radikálně změnit své plány.

Není pozvání jako pozvání. Patrik a Veronika jsou opět spolu, jejich vztah se i nadále prohlubuje. Chtějí s tím druhým co nejvíce sdílet svůj život, trávit s ním maximum volného času. Patrik nyní pozve Veroniku na víkend s přáteli v horách, což u něj o mnohém svědčí. Ovšem s překvapivým pozváním se tentokrát vytasí i Veronika… Kam Veronika pozve Patrika a jaká bude jeho reakce?