Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ulice: Provalená nevěra! Kdo prozradí hříšné tajemství Šárky a Martina?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
21. ledna 2019 | 13:43

V novém týdnu se opět pětkrát setkáte se svými oblíbenci z Ulice. Mezi Šárkou a Martinem je takové napětí, které ani jednomu z nich nedělá dobře. Bylo jen otázkou času, kdy něco tak našponovaného rupne. Nepřízni osudu budou ovšem čelit i další protagonisté.

Karla, která sama řeší mateřství, se potýká s případem, který hraje na její city. Je hodně těžké v tomto případě zůstat nad věcí. Malý Vojta zůstal na světě úplně sám, matka narkomanka zemřela náhle a za podivných okolností a po dalších příbuzných se pátrá. Dojde ovšem k něčemu, co Karlu donutí zachovat se tak, jak to ještě její nadřízení neviděli. Martin se Šárkou stále trpí, oba jsou zamilovaní, ale Martin nechce zničit své manželství a trápí ho hrozné výčitky. Šárka to začne řešit po svém. Co udělá a kdo prozradí jejich tajemství?

Matěj Jordán se vrací z Kanady jako úspěšný manažer. Pro všechny je to velké překvapení, dlouho se neozýval. Jeho návrat ale poznamená osudná autonehoda. Jak k ní dojde, jak to Matěje poznamená a jak to dopadne s obětí nehody? Franta se stále nedokáže vyrovnat se ztrátou Skyler a syna Chrise, chtěl by ho vídat, ale Skyler nekomunikuje. Je zoufalý a ubližuje sobě i svým blízkým. Mezi Janou a Josefem to už tak dost skřípe, teď ale přijde poslední kapka, která se podepíše velice významně na jejich soužití.