Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Nůž do srdce a předvánoční deprese!

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
11. prosince 2018 | 06:00

Je pár dní před Vánoci a tenhle shon se projeví i v tomto týdnu a nových epizodách. Kromě toho bude opět láska a její podoby hlavním motivem každého dílu. Budou se řešit mladé lásky mezi Janou, Marcelou a Brunem, ale také nešťastná láska Martina a Šárky. Největší rána přímo do srdce přijde Vendule.

Blanka s Radkou mají předvánoční deprese. Vypadá to, že je čekají jen oči pro pláč a Vánoce bez těch, které milují. Rozina slaví dvacáté narozeniny a Jana jí s Brunem chystá překvapení. Bruno se Janě moc líbí, ale do něho je zamilovaná také Marcela. Ta se nakonec odhodlá k něčemu, čeho bude záhy litovat. Anča začíná pomalu zjišťovat, že Petr není takový, jaký se jí zdál. Vše, co jí na něm imponovalo, se pomalu vytrácí. Petr se před ní ještě drží, ale s někým se dostane opravdu do křížku a bude to mít dopad na vztah s Ančou.

Zamilovaná Šárka je nešťastná a stejně tak je na tom Martin. Teď kolem sebe krouží a našlapují opatrně, takže se úplně vytratilo jejich bezprostřední přátelství a komunikace. Někdo si toho všimne a začne se vyptávat. Vilma Nyklová by chtěla, aby její vnučka Vendula byla na Vánoce šťastná, touží po tom, aby se dala zase dohromady s Pavlem. Zjistí ovšem šokující zprávu, Pavel se už vídá s někým jiným. Jak tohle Vendula vezme?