Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Trochu erotická, hodně vtipná! Tohle je óda na vaginu, která válcuje internet

Video se připravuje ...
VIDEO: Libresse Sverige
8. prosince 2018 | 06:00

Hledání cesty k vlastní ženskosti a síle a ženy opěvující své vlastní přirození. To všechno najdete v tomhle videu. Je stále mnoho žen, které se za svou vaginu stydí a nikdy v životě se na ni ani nepodívaly. Myslí si o ní, že je ošklivá. Tohle video má ukázat všem ženám, jak jsou jedinečné. A že v tom, že máme vaginu, je vlastně naše síla.

Reklamní kampaň na hygienické potřeby začíná virálně cestovat napříč internetem. Tvůrci si dali opravdu záležet a s vtipem a nadsázkou se rozhodli ukázat ženám, že by se nikdy neměly stydět za to, že jsou ženami. S tím souvisí i láska k vlastní vagině. Tohle video je vlastně takovou ódou na vulvu a ženskou sílu: Nezpochybňujte hodnotu toho, jak vaše vulva vypadá, každá je jiná a každá je krásná, stejně jako vy celá. Milujte se taková, jaká jste se narodila!

Jasný vzkaz ženám: Mějte se ráda!

Ženy za poslední století došly opravdu daleko. Naše síla stále roste, bohužel tomu tak není ještě všude na světě. Máme před sebou další mety, kterých musíme dosáhnout, ale myslím, že směřujeme správným směrem. Ženy stejně tak jako muži jsou jedinečné bytosti – a každá z nás ještě svým způsobem. Buďte pyšná na to, že jste ženou, a to od hlavy až k patě! Nestyďte se mluvit o svých potřebách se svým partnerem, mluvte otevřeně o sexu s vašimi dětmi, je to přece přirozená součást života!