Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Jak přijde Robert o život a kdo zavaří Mastnému?

Video se připravuje ...
Adriana zjistí, že Robert zemřel
VIDEO: Nova tv
1. května 2018 | 06:00

Následující týden bude v Ulici pro mnoho postav plný nepříjemných a šokujících zjištění. Nejvíc ale pro Adrianu, která se ještě nevyrovnala s manželovou nevěrou, a teď se musí vyrovnávat s jeho smrtí. Na růžích ustláno nemají ani Věrka a Luboš Marečkovi, akorát že každý z jiného důvodu. Co se stane v Ulici tento týden?

Adriana si prožije to, co by žádná z nás nikdy prožívat nechtěla. Po hádce, při níž se s Robertem rozejde, se mu totiž nemůže dovolat. V šoku zůstane v momentě, kdy telefon konečně zazvoní – Robert je mrtev, zemřel při rychlé jízdě autem. Jak se s tím Adriana vyrovná a co se stane, když se střetne tváří v tvář s Robertovou milenkou?

Na povrch začnou navíc vycházet další Robertovy podvody a manipulace. Adriana si projde opravdovým peklem, ale Evženovi na Robertově smrti nesedí několik detailů. Jako třeba to, kde vzal auto, když ještě nedávno neměl ani na mobil, nebo to, co vůbec dělal v Německu na dálnici...

Anička randí se dvěma muži najednou, a jak to tak bývá, začne se pomalu zamotávat do lží. Lhaní jí nejde a ona ví, že bude muset co nejdříve celou situaci vyřešit. Netuší ale, že se o to postará někdo jiný. 

Od chvíle, kdy se Luboš rozešel s Věrkou, pořád řeší peníze. Teď je potřebuje zase na opravu auta. Když ho nespraví, nemůže vydělávat. Proč neřekne Márovi a jak moc si zavaří tím, že si půjčí od spolubydlícího z ubytovny?

Mario a jeho videa opět zasáhnou do jednoho lidského života, tentokrát si na mušku vezme Mastného. Bude se mu smát celá Ulice a on z toho bude na pokraji šílenství.