Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Co se stane v Ulici: Půjde Gábina na potrat, nebo ji Aleš dostane tam, kam chce?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
18. června 2018 | 12:00

Seriál Ulice se bleskově žene do finále a zvraty, ke kterým v tomto týdnu přijdou, ovlivní životy vašich oblíbených hrdinů, jež týden co týden sledujete na vašich obrazovkách. Osud jim přichystá spoustu zkoušek a vy jim můžete držet palce a doufat, že v nich obstojí.

Gábina má opravdu šílené období, řeší neplánované těhotenství, na které není připravená. Aleš mezi tím šikovně manipuluje Šimonem, aby se k sobě s Gábinou vrátili. Pomůžou mu v tom i těhotenské hormony a strach o budoucnost? Nechá se Gábina přesvědčit, nebo půjde na interrupci?

Adriana se rozhodne udělat tlustou čáru za minulostí, ve které figuroval Robert. Velký podíl na tom, aby se Adriana dostala ze začarovaného kruhu, bude mít Eddie. Všechna tato rozhodnutí povedou i k tomu, že Adriana překvapí jednoho z pánů otevřenou zpovědí a vyznáním. Který z nich to bude, Miki, Eddie nebo Jirka Herman?

David a Tereza plánují svatbu, od Davidových rodičů dostali už i krásný svatební dar. Jenomže Terezin otec si pro ně připravil naopak šokující překvapení, a není to jen zpráva o tom, že se bude také ženit. Jak Tereze zkomplikuje plány na její velký den a kdo ji nakonec zachrání?

Lumír s Tondou pořádně šlapou do nové předvolební kampaně a chtějí pro Lumíra opět získat místo starosty. Do týmu jim přijde překvapivá posila, ze které bude Tonda lapat po dechu!

Bedřich požádal Anču o rozvod, změní tento fakt něco na jejich vztahu? Marcela se odhodlá k tomu, říct Brunovi vše o své nemoci. Řeší ale ještě další věci, jako zkoušku ve škole nebo vztah se svým otcem, po tom, co jejich nedávné setkání nedopadlo vůbec dobře.