Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Vendule i Evě dochází trpělivost

Video se připravuje ...
Co se budíte dít v ulici tento týden?
VIDEO: TV Nova
9. ledna 2018 | 10:03

Tento týden čekají vaše oblíbené postavy ze seriálu Ulice nelehké zkoušky trpělivosti, rány pod pás, nové začátky, ale bohužel i konce. Komu se hroutí svět a u koho není vše tak růžové, jak se na první pohled zdálo? Podívejte se, co vás čeká tento týden v Ulici.

Věrka začíná nový život

Vypadá to, že Věrka se s rozchodem se svým manželem Lubošem smířila velmi rychle, a začíná se opět scházet se svou láskou z mládí – s Michalem. Ten se u ní objeví tento týden už podruhé, a navíc to vypadá, že by se mohl do Prahy rovnou přestěhovat. Idylickou návštěvu ale naruší Luboš, který si přijde ke své ženě vyzvednout dokumenty. Co to s Věrkou udělá? Kam ji vlastně její srdce táhne?

Příliš velká porce pro Davida

Po zranění ředitelky Puklické se ji David snaží zastoupit, jak nejlépe umí. Ale i když dělá první poslední, začíná mu docházet, že vést celou školu rozhodně není procházka růžovou zahradou. Vedle toho, že nemá čas na osobní život a s ním ani na Terezu, nelehký úkol mu ještě dost znepříjemňuje kolega Kalina. Dokáže se David se všemi výzvami poprat, nebo je toho na něj prostě moc?

Lucce se hroutí svět

Matěj Lucku miluje a je s ní šťastný. Moc dobře si ale uvědomuje, že na hnízdění a zakládání rodiny je ještě mladý a že pracovní příležitost, jakou nyní dostal, na dveře klepe jednou za život. A Matěj má priority jasné. Jak Lucce sdělí, že budoucnost jejich vztahu je spíše šedivá? A co všechno to změní?

Vendule dochází trpělivost

Vendula už má Máriova příživnictví plné zuby. Opět mu sice pomohla, když ho skolily neštovice, ale hodlá ho ze svého bytu vyhodit hned, jak to půjde. Problém je ale v tom, že Mário tentokrát skutečně už nemá kam jít, protože trpělivost pomalu došla všem. Rozhodne se Vendula, že Máriův problém není její problém? Jak s kartami zamíchá Lumírův návrh, který se Vendule vůbec nelíbí? A půjde Mário konečně do sebe?

Eva neví, co dál

Milošova aférka, ve které k ničemu nedošlo, toho zkomplikovala mnohem víc, než by se vůbec mohlo zdát. Eva se cítí podvedená a zrazená a je vidět, že ji Milošovo poblouznění hodně zasáhlo. Ten se navíc ve všem pohybuje jak slon v porcelánu a ke všemu se Evě přizná. Jak mu poradí Bedřich? Dokáže si Miloš Evu udobřit?

Autor: red