Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vánoce jsou především svátkem pro ty nejmenší!

13. prosince 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Každý rodič jistě ví, že není nic krásnějšího než rozzářené dětské oči při rozbalování vánočních dárků pod stromečkem. Vše působí tak opravdově a nevinně, že i dospělý na chvíli zapomene na realitu a věří, že dárky nosí Ježíšek.

Co udělá dětem největší radost?

Autor: Babytip.cz

Všechny děti milují hračky, a to jakékoliv. Ať už se jedná o hračku zábavnou, edukační, dřevěnou či hudební. V ten vzácný vánoční okamžik je vaše ratolest prostě bezmezně šťastná a vy si připadáte jako superrodiče, kteří vybrali ten nejkrásnější vánoční dárek. Tak tomu může být i letos, e-shop Babytip.cz vám přináší pestrou nabídku nejnovějších a nejpopulárnějších hraček - stavebnice Lego, Barbie panenky, Baby tablet, puzzle, autíčka, kočárky pro panenky a mnoho dalšího.

Darujte svým dětem bezpečí
Autor: Babytip.cz

O Vánocích lidé cestují více než v průběhu roku. Objíždí své příbuzné a známé, aby si společně s nimi užili vánoční chvíle plné pohody a porozumění. Přemýšleli jste o bezpečnosti dětí ve vozidle? Darujte to nejcennější - bezpečnost! Pořiďte jim praktickou a kvalitní autosedačku a užívejte si společného poklidného cestování.

Pocit bezpečí i ve spánku
Autor: Babytip.cz

Perfektní dárek pro všechny rodiče i děti - chůvičky a monitory dechu. Postarají se o klidný spánek vašich dětí a zajistí klidné nervy vám, rodičům, zatímco se zabýváte něčím jiným. Obdarujte sebe nebo vaše známé praktickým pomocníkem na doma i na cesty. Velmi oblíbené jsou chůvičky s kamerou, kdy dítě nejen slyšíte, ale máte ho také “na očích”. Pestrou nabídku kvalitních modelů naleznete na e-shopu Babytip.cz.

Autor: Babytip.cz


Získejte u dětí zaručený úspěch s vaším vánočním překvapením. Podívejte se na přehled nejoblíbenějších vánočních dárků e-shopu Babytip.cz. Navíc můžete při objednávce nad 8 000 Kč získat jako poděkování od tohoto e-shopu autosedačku Caretero Safira a pokud nakoupíte nad 10 000 Kč, čeká vás dárek v podobě chůvičky Angelcare AC420. A to už se přece vyplatí!