Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

CEWE FOTOKNIHA přináší nejkrásnější vzpomínky na svatbu

20. července 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Přinášíme tip, jak efektivně naložit s fotografiemi ze svatby, či čím obdarovat novomanžele. Proč mít nádherné svatební fotografie a vzpomínky na nejkrásnější den života schované v počítači? Proč svým blízkým, rodině, dětem a přátelům ukazovat klasická okoukaná alba? Naše CEWE FOTOKNIHA představuje moderní profesionální fotoalbum v podobě klasické knihy, jejímž zdrojem budou právě vámi vybrané a oscanované fotografie doplněné vlastními texty. Nevšední originální styl fotoalba se všem zalíbí!

 

Co si pod slovem CEWE FOTOKNIHA představit?

Fotokniha je album vytištěných fotografií svázaných jako kniha, tedy kniha plná krásných vzpomínek. CEWE FOTOKNIHA nabízí několik druhů velikostí, záleží na vaší volbě, zda-li zvolíte luxusní formát XXL, který doporučujeme právě pro významné události jako je svatba přes další formáty až po nejmenší fotoknihu. 

 

Autor: shutterstock

Kromě velikosti je možné vybrat fotoknihu na základě technologie. Tištěná verze CEWE FOTOKNIHY využívá digitálního tisku na kvalitní křídový papír, další možností je výběr tisku na křídový papír s následným lakováním nebo tisk na fotopapír, který se slepuje podložkou k sobě. Novinku ztělesňuje moderní technologie, kdy je pro fotoknihu využito video na základě videomodulu s LCD obrazovkou a interní pamětí.

 

Autor: shutterstock

Následnou volbu představuje také výběr vazby, zajišťujeme fotoknihu od podoby „sešitu“ přes měkkou vazbu až po tvrdou vazbu, jež je nejžádanějším typem. CEWE FOTOKNIHU si můžete uspořádat a navrhnout zcela dle své invence. V neposlední řadě si smíte zvolit pozadí, barvu, velikost a poměr fotografií na stránce, k pozadí si volíte rámečky fotografií nebo symboly, které se ke konkrétnímu albu zrovna hodí.

 

Autor: shutterstock

Na našich stránkách www.fotolab.cz  poskytujeme zdarma stáhnutí programu pro vytvoření vaší exkluzivní CEWE FOTOKNIHY. Pomocí služby CEWE FOTOAKADEMIE vás zasvětíme a vyškolíme díky jednoduchému programu pro lepší orientaci v elektronických záležitostech. Samozřejmě můžete za poplatek využít i rad naši odborníků z CeWe Color, fotoknihu vytvoří dle vašeho přání.

 

Autor: shutterstock

CEWE FOTOKNIHU vyrábíme ve vlastní fotolaboratoři, objednávky přijímáme přes internet a vyzvednutí probíhá v celostátní síti prodejen a fotosběren FOTOLAB.cz.

V případě nespokojenosti zajistíme 100% garanci na vrácení peněz.

CEWE FOTOKNIHA na Facebooku

Soutěž CEWE FOTOKNIHA roku 2012