Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

CEWE fotokniha- nejkrásnější vzpomínka na dětství!

2. srpna 2012 | 11:36
Prezentace klienta |

Máme pro Vás tip, jak si nejlepším způsobem uchovat vzpomínky na nejkrásnějším období života Vašich dětí.  CEWE FOTOKNIHA je moderní a jedinečné fotoalbum, které se již nikdy nebudete ostýchat ukázat. CEWE FOTOKNIHU si sestavíte sami a jednoduše ze svých vlastnoručně vyfocených fotografií.


Ne webových stránkách společnosti CeWE Color  - FOTOLAB www.fotolab.cz si ZDARMA stáhnete jednoduchý a velice uživatelský program, ve kterém si vytvoříte nejoriginálnější  vzpomínku dnešní doby . V programu si můžete nastavit vazbu knihy, na každou stránku si můžete rozvrhnout také počty fotografií, které do své fotoknihy umístíte nebo pozadí a barvu své fotoknihy. Dle svých požadavků v programu zvolíte i počet stran, které bude CEWE FOTOKNiHA obsahovat. Horkou novinkou je také fotokniha ve vysokém lesku, která se jednoznačně stává hitem letošním roku.

CEWE FOTOKNIHU můžete připravit v různých velikostech, formátech, zajímavý je také formát fotoknihy XXL, kde můžete použít opravdu velké fotografie ve velkém rozlišení. případě, že v těchto programech nejste zdatní, máme pro Vás další službu – CEWE FOTOAKADEMIE, během hodiny Vás vyškolíme ve zmiňovaném programu. Dále mezi naše portfolio služeb patří CeWe Color, díky které CEWE FOTOKNIHU získáte dle Vašeho přání bez ztráty Vašeho času. Vytvoříme ji za Vás dle Vašeho přání, avšak za poplatek.

Autor: CEWE FOTOKNIHA

Soutěž CEWE FOTOKNIHA ROKU

Letos v červnu odstartoval další roční mezinárodní soutěže o nejkrásnější CEWE FOTOKNIHU.  Soutěží se o luxusní automobil značky 508. Pokud již máte zkušenosti s CEWE FOTOKNIHOU a  je její tvorba se stala vaším koníčkem, přihlašte svoji fotoknihu do naší soutěže. Každý účastník soutěže, obdrží poukázku na další fotoknihu v celkové hodnotě 500 Kč ZDARMA. Každý měsíc se na základě hlasování na webových stránkách. www.cewe-fotokniha.cz vyhodnotí nejlepší fotokniha  a ta poté postoupí do celostátního finále, kde o vítězné fotoknize rozhodne VIP porota, složená ze známých osobností. Předsedou poroty je tradičně slovenský zpěvák a vášnivý fotograf Peter Nagy.