Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Suri převlečená za berušku proklela fotografa

6. října 2011 | 06:41

Suri Cruise (5) má už zřejmě všudypřítomných fotografů plné zuby. Proto když na ni tentokrát zaostřili objektivy svých fotoparátů, malá "beruška" se jen zašklebila, zamířila na ně svoji kouzelnou hůlku a začarovala je.

Oblečená do růžových legín s černými puntíky, růžového trička, obutá do zateplených bot s "beruščím" vzorem, s jasně červenými puntíkatými křídly na zádech a s kouzelnickou hůlkou v ruce, vyrazila se svojí mámou do ulic Pittsburghu.

Pokud se domníváte, že mířily na karneval, jste na omylu. Pětiletá dcera populárních herců Katie Holmes (32) a Toma Cruise (49) měla zkrátka jen chuť stát se alespoň na chvíli červeným broučkem s černými puntíky na krovkách.

A protože si již od tří let sama vybírá, co si vezme na sebe, Katie nebyla ani tentokrát proti. Proč taky? Vždyť Suri byla dokonale sladěná. A to včetně červené hůlky, kterou se zuřivě snažila začarovat přítomné fotografy.

Svými \\\"ksichtíky\\\" je Suri vyhlášená
Autor: profimedia.cz

Katie, která ví, že její cit pro módu není zrovna nejlepší, vedle ní vypadala jako "šedá myška". V úzkých elastických džínách světlé barvy, béžových kotníkových botách a poněkud "utahaném" černém koženém saku působila velice konzervativně.

"Dnes mi dcera například řekla, že se jí nelíbí mé hnědé semišové kalhoty. Má zkrátka vkus," přiznala nedávno v rozhovoru pro magazín Elle Katie. Přiznala v něm také, že ji dcera s výběrem outfitů často pomáhá. "A nikdy se nebojí říct mi, co si o mém oblečení myslí," dodala.