Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyděšenou Suri uklidnil až deštníček

5. července 2011 | 07:00

O pětileté dcerce hereckého páru Tom Cruis, Katie Holmes je známo, že nemá ráda překvapení. Samozřejmě až na ty příjemné, kterými nejslavnější holčičku světa její prominentní rodiče zásobují. Náhlý déšť, který zaplavil americké Miami ji proto řádně vyděsil.

Suri zrovna čekala čekala na limuzínu, když se z nebe snesl prudký příval deště. Navíc jí zrovna nebyla po boku ani její maminka Katie Holmes, která zrovna musela řešit neodkladný telefonát, ke kterému zřejmě potřebovala soukromí a tak se od dcerky vzdálila.

Překvapená Suri tak chvíli nevěděla co si počít a než doběhla do bezpečí hotelového přístřešku pořádně promokla. Není divu, že deštník, který jí hotelová služba prompně přinesla, aby vyděšenou slečnu uklidnila, si malá parádnice oblíbila natolik, že se ho odmítala vzdát. Nad hlavou ho držela i ve chvíli, kdy již dávno pršet přestalo.

Mimo to ji uklidnil i fakt, že záhy vyrazila se svou maminkou na nákupy. A ty má Suri narozdíl od nepříjemných překvapení opravdu ráda. Měsíčně si pořídí nové šaty a boty za více než čtyřista tisíc korun.


Autor: ap