Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Uplakaná Suri: Bez deky neodletím!

18. srpna 2011 | 17:14

Hysterický záchvat pláče předvedla rozmazlená Suri (5) na letišti v New Yorku. Příčinou byla "ztráta" deky, bez které se hollywoodská princezna prostě neobejde. Doufejme, že nejde o syndrom Ivety Bartošové, která bez deky po Praze zásadně necestuje.

Nejdřív vzteklé grimasy, pak proudy slz a hysterické vzlyky. Scénu jak z "béčkového" filmu předvedla pětiletá dcera Katie Holmes (32) a Toma Cruise (49) na newyorském letišti.

A to vše jen kvůli tomu, že neměla svou oblíbenou deku, v níž jí většinou nosí rodiče zabalenou. Ukrytou před objektivy novinářských fotoaparátů. Katie se jí snažila utišit. Marně. Až když obětavý zaměstnanec deku našel a holčičce donesl, uklidnila se. Při odletu mu pak vděčně zamávala.

Různé grimasy Suri umí a často je na fotografy dělá
Autor: profimedia.cz

I když je módní ikonou a v žebříčku nejlépe oblékaných žen světa (čtete správně žen), se umístila na jednadvacátém místě, je to stále ještě dítě. Navíc pěkně rozmazlené. Nic na tom nezmění fakt, že má v šatníku oblečení a boty v přepočtu přibližně za 55 milionů korun a nosí na sobě modely takových značek jako je například Giorgio Armani nebo Marc Jacobs.

Suri se zkrátka chová jako malý "fracek". Nedávno jí například vyděsil náhlý déšť, který zaplavil americké Miami. Maminka Katie Holmes zrovna nebyla po ruce. Zachránit jí tak musela zaměstnanci z nedalekého hotelu, kteří jí deštník půjčili. Suri se ho pak odmítala vzdát i poté, co už jí nad hlavou opět svítilo žhavé floridské slunce.

Autor: Lenka Chvostová, INT