Úterý 1. října 2024
Svátek slaví Igor, zítra Olívie
Oblačno, déšť 15°C

Jak šel čas se synem Lucie Bílé? Z nenápadného Filipa vyrostl sebevědomý muž!

1. října 2024 | 06:00

Lucie Bílá si vždycky přála velkou rodinu. Její touha po více dětech se nenaplnila, svému jedinému synovi Filipovi tak mohla věnovat veškerý čas a dodnes mají spolu velmi krásný vztah. Filip letos oslavil devětadvacáté narozeniny. Co dnes vlastně dělá?

 

Syn Petra Kratochvíla

Syna Filipa má Lucie Bílá z předchozího vztahu s producentem Petrem Kratochvílem. Jejich láska trvala několik let, ale skončila velmi trpkým rozchodem. Producent se zamiloval do tehdejší Miss Československa 1992 Pavlíny Baburkové a známou zpěvačku kvůli ní opustil.

I přes tuto nepříjemnou situaci si Lucie Bílá a Petr Kratochvíl právě kvůli Filipovi udrželi relativně dobré vztahy a producent i po rozchodu podporoval Lucii Bílou v její kariéře.

VIDEO: Takhle vypadá Arabela po 45 letech!

Video se připravuje ...
Takhle vypadá Arabela po 45 letech! • VIDEO: Prostě fenomén

Umělecké geny nezapře

Filip vystudoval filmovou školu v Písku a poté se vydal na studijní pobyt do zahraničí. Několik lež žil v Paříži. V roce 2021 se vrátil zpět do Prahy a své matce pomáhal s otevřením jejího vlastního divadla, kde má nyní na starosti techniku. Věnuje se také své vlastní umělecké kariéře. Na rozdíl od své maminky Lucie Bílé se však nenašel v hudbě, raději je na druhé straně kamery a občas režíruje některé její klipy. 

Lucie Bíál se synem Filipem
Autor: Instagram

Výjimečné vztahy s partnerem své matky

Skvělý vztah má Filip nejenom se svou maminkou, ale také s jejím dlouholetým partnerem Radkem Filipim. „Beru ho jako parťáka, je to jeden z mých nejlepších kamarádů. Věřím mu, musím, aby mi pohlídal mámu. Máme se strašně rádi, chodíme spolu na různé akce. Takže je to super,“ prozradil pro Super.cz

Radek Filipi a Filip Kratochvíl
Autor: Herminapress

V roce 2011 se syn Lucie Bílé objevoval ve společnosti po boku krásné Karolíny, kterou prohlašoval za svou přítelkyni. Randili spolu necelý rok a když se rozešli, Lucie Bílá rozchod velmi těžce nesla, protože si dívku oblíbila. Od té doby Filip veřejnosti nikoho jiného nepředstavil a ve společnosti se ukazuje výhradně s Lucií Bílou nebo sám. 

Na to, jak šel čas s Filipem Kratochvílem, se podívejte ve fotogalerii. 

Autor: Aneta Valešová, Prostě fenomén