Pátek 13. září 2024
Svátek slaví Lubor, zítra Radka
Zataženo, déšť 12°C

Letní evergreeny slavných osobností: Pro jaké destinace mají slabost Holubová, Borhyová a další hvězdy?

  • České celebrity mají své oblíbené dovolenkové destinace
    21. srpna 2024 | 06:00

    Také celebrity jsou jen lidi a rády odpočívají. Některé z nich mají proto své oblíbené dovolenkové destinace, kam se pravidelně rok co rok vracejí, třeba i několik dekád. Pojďte se společně s námi inspirovat a zjistěte, která česká i zahraniční místa si oblíbily hvězdy červeného koberce.

  • Herečka Eva Holubová dobíjí baterky v Itálii

    Autor: Instagram

    Herečka Eva Holubová, kterou si většina diváků dodnes pamatuje mimo jiné pro její komediální roli učitelky Evy v legendárních Pelíškách, nedá při výběru dovolené dopustit na Itálii. Konkrétně na italský ostrov Sicilii. Atmosféře místního městečka Grotte prý zcela propadla. A to dokonce natolik, že se do něj oblíbená herečka rozhodla vracet pravidelně. Společně s rodinou si zde pořídila vlastní letní sídlo, kam se každý rok ráda vrací. Užívá si klid i vlídnost místních obyvatel, což je zřejmě zároveň i její recept na to, jak dobít „umělecké baterie“.

    Video se připravuje ...
    Retro: Takhle vypadala dovolená na Mácháči za socialismu • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Popelka Eva Hrušková má ráda Františkovy lázně

    Autor: Foto Aha! – Marek Pátek, Robert Kleich, Pavel Machan, Petr Novotný, ara

    Naše první pohádková Popelka Eva Hrušková si umí užívat života. Kromě toho, že se v kondici udržuje pravidelným cvičením a posezením u dobré kávy, pečlivě si vybírá také místa, kam vyrazí. Herečka rozhodně nepatří mezi lidi, kterým by dovolená v Česku nebyla dost dobrá, ale právě naopak. Jedno z míst, které si před lety oblíbila a kam se ráda vrací, jsou Františkovy lázně. I když nejde o žádnou zahraniční destinaci, pobyt na tomto místě si náležitě užívá. Známou herečku s manželem hercem Janem Přeučilem sice do města přivedly především zdravotní důvody, místní aquaforum a lázeňské kolonády jim ovšem učarovaly natolik, že se tam vrací často a rádi už několik let.

  • Moderátorka Lucie Borhyová se v Řecku cítí jako doma

    Autor: Blesk:Foto CNC: Marek Pátek

    Dlouholetá hvězda Novy moderátorka Lucie Borhyová se netají tím, že mezi destinacemi pro dovolenou preferuje teplo, slunce a moře. Často si proto volí zahraniční pobyty, kde si všech zmiňovaných věcí může užívat do sytosti. Její nejoblíbenější zemí je Řecko, konkrétně řecká Kréta, kam se vrací téměř každou dovolenou. K zemi má silnější citové vazby i kvůli svému synovi, kterého má právě s rodilým Řekem. Moderátorce je blízké nejen řecké počasí, ale i rodinné stolování a klidné chování místních. Jak prozradila v jednom z rozhovorů pro tn.cz, užívá si řecký temperament a ochutnávání pokrmů z jednoho talíře s místními přáteli i příbuznými. Ze všeho nejvíce si pochvaluje olivový olej a zeleninu, která podle moderátorky chutná jinak než ta česká.

  • Hudebník Michal David nedá dopustit na Kanáry

    Autor: Blesk:CNC / Pavel Machan

    Legendární autor písní Poupata, Non stop a Děti ráje Michal David má slabost pro Kanárské ostrovy. A nejen to. Pouze u slabosti nezůstalo, protože španělská dovolenková destinace populárního zpěváka okouzlila natolik, že ho přiměla splnit si velké přání a pořídit si prázdninový dům. Hudebník se sem i díky celoročně teplému počasí může vydávat často i s celou rodinou. Pochvaluje si nejen fakt, že sem za příjemnými teplotami může vycestovat prakticky kdykoliv, ale také to, že jde o relativně blízkou destinaci, kam je možné se letecky dostat za pár hodin.

  • Zpěvák Jiří Macháček rekonstruuje rozpadlý baráček v exotice

    Autor: Instagram

    Zpěvák, frontman skupiny Mig 21 a herec Jiří Macháček si pro dny volna oblíbil poněkud vzdálenější a exotičtější asijskou destinaci. Vlastní totiž baráček v Thajsku na ostrově Ko Lanta. Podle všeho ale prozatím nejde o žádnou přehnaně luxusní nemovitost, ale o domek v probíhající rekonstrukci. Jak se známý zpěvák nechal slyšet, na opravách se navíc sám podílí a práce na nich ho nesmírně baví a naplňuje. Je tedy jasné, že se v nejbližších měsících a letech bude umělec vracet na ostrov pravidelně, aby se mohl kromě odpočinku na pláži věnovat zvelebování svého vlastního dovolenkového sídla.

Autor: Tereza Brožová, Prostě fenomén
Diskuse ke článku
.