Pátek 13. září 2024
Svátek slaví Lubor, zítra Radka
Zataženo, déšť 9°C

Retro bizár týdne: Halina Pawlowská v reklamě na hubnutí! Pamatujete?

27. srpna 2024 | 06:00

Jestli si některé ženy dělají hlavu ze svých kil navíc, ona se s nimi po letech naučila žít. Halina Pawlowská se však k tomuto přístupu musela propracovat. Od 14 let držela nesmyslné diety, účinkovala v reklamě na hubnutí, a váha jí neustále kolísala. Dnes si ze své kypré postavy umí vystřelit. 

Boj s váhou svádí po celý život

První pokusy o hubnutí si známá spisovatelka a moderátorka vyzkoušela už ve čtrnácti letech. Některé z nich byly opravdu drastické a dnes sama Halina přiznává, že by je rozhodně nikomu nedoporučovala vyzkoušet. "Třeba v nemocnici jsem pod lékařským dohledem čtrnáct dní hladověla. Bylo to příšerné. Je pravda, že po třech dnech začíná mít člověk takový zvláštní pocit, že to jídlo není tak úplně nutné, ale pak už vám planou oči a trošku se vznášíte. Takové divné to bylo. Ale hlavně mi pak bylo hrozně špatně, když jsem znovu začala jíst,“ prozradila v roce 2018 v rozhovoru pro rádio Impuls.

VIDEO: Takhle vypadá Arabela po 45 letech!

Video se připravuje ...
Takhle vypadá Arabela po 45 letech! • VIDEO: Prostě fenomén

Reklama na hubnutí

V roce 2000 se Halina Pawlowská objevila v reklamě na hubnoucí produkty Ultra fit & slim. Jistě si vzpomenete na veselý a chytlavý slogan "Na zdraví, milé boubelky, třeba z nás budou modelky!"

Halině se díky tomuto produktu opravdu povedlo během deseti týdnů zhubnout krásných šestnáct kilogramů, po najetí na její běžný jídelníček, se jí ale brzy zase vrátily zpátky.

Smíření s nadváhou

V průběhu let váha Halině neustále kolísala. S kily navíc se ale postupně naučila žít a její kyprá postava je pro ni vlastně charakteristická. Svá kila bere s humorem a nejednou si z nich také vystřelila. S humorem sobě vlastním často uvádí, že je fanynkou takzvané ranní diety - ráno s ní začne a večer zase skončí. 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová, Prostě fenomén