Neděle 8. září 2024
Svátek slaví Mariana, zítra Daniela
Polojasno 29°C

Retro bizár týdne: Pamatujete si na Haberovy šortky? Znovu je oblékl!

9. července 2024 | 05:00

Kdo by si nepamatoval legendární upnuté šortky frontmana kapely Team? Pavol Habera v nich vystupoval v 80. letech. Přestože od této doby uplynulo už spoustu let, oblíbený kousek zpěvákovi stále padne. Čas od času jej tedy znovu obleče a pobaví tak své fanoušky. 

 

Oblíbený outfit

Dlouhé kudrnaté vlasy, upnuté krátké šortky a bílé tílko. Tak ho pamatují fanoušci z tehdejších koncertů. Naposledy svůj oblíbený kousek oblékl letos v dubnu. "Já vím. Někteří z vás mě sledujete jen kvůli tomu, že občas vypustím nějakou takovou úchylnost. Toto je aktuální dnešní vintage 2024 kraťasy image," uvedl ve svém příspěvku na Instagramu. Zpěvák je velký sportovec a pravidelně své tělo mučí v posilovně, není tak divu, že i po letech mu legendární šortky padnou jako ulité.

VIDEO: Fenomén Esmeralda a Divoký anděl. Jak diváci vzpomínají na legendární telenovely po 25 letech?

Video se připravuje ...
Fenomén Esmeralda a Divoký anděl. Jak diváci vzpomínají na legendární telenovely po 25 letech? • VIDEO: Prostě fenomén!

Upnuté trenýrky byly hitem

Model, který nám dnes připadá na mužích úsměvný, byl na přelomu osmdesátých a devadesátých let velkým hitem. "Tehdy byl móda taková. I fotbalisti nosili takhle upnuté trenýrky. Vůbec to nebylo komfortní, ale nikdo to neřešil," zavzpomínal Habera v rozhovoru pro TV Markízu v roce 2018. Pavol Habera a jeho kapela TEAM se letos po pěti letech vrací na koncertní pódia. A kdo ví, třeba oblíbený zpěvák překvapí a kraťasy na některý z koncertů oblékne. 

 

 

Autor: Aneta Valešová, Prostě fenomén