Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Od Go Go šou až po osudový vztah s Langmajerem. Jak šel čas s Adélou Gondíkovou?

2. února 2024 | 06:00

Sympatická a vždy usměvavá. To na herečku a moderátorku Adélu Gondíkovou dokonale sedí. Přestože loni oslavila padesáté narozeniny, vypadá to, že snad vůbec ani nestárne. Podívejte se, jak s ní šel čas.

Herectví má v genech

Umělecké vlohy rodačka ze Sokolova zdědila po svém tatínkovi Bohumilu Gondíkovi, který je uznávaný herec a režisér. Vyrůstala společně se starším bratrem Daliborem, s kterým měla odjakživa velmi blízký vztah. Jejich cesty se na chvíli rozdělily, když Dalibor odešel na střední školu do Prahy, kam ho ale nakonec následovala. Už během studia na konzervatoři přitom působila v pražských divadlech.  

VIDEO: Adéla Gondíková: Pro mě je tou největší femme fatale můj muž.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: videohub

Nejpopulárnější mediální sourozenci

Pracovala také jako moderátorka na rádiu Frekvence 1 a na Evropě 2, kde s bratrem Daliborem uváděla ranní show Gondix Family. Vtipné sourozenecké duo se stalo velmi populární, a tak dostalo své stálé místo i v televizi. Na Nově Gondíkovi moderovali estrádu Go Go šou, soutěžní pořad Kolotoč i Snídani s Novou. Později pak provázeli i kutilský pořad Rady ptáka Loskutáka.

Autor: Profimedia.cz

Sama Adéla pak moderovala pořady Dotkněte se hvězd nebo Kinorevue na TV Prima. Také je spojena s několika seriály, jako jsou Ordinace v růžové zahradě, Sestřičky, Modrý kód nebo 1. mise. Objevila se ale i v několika filmech, například v Troškově komedii Doktor od jezera hrochů.

Nešťastné manželství s Ondřejem Brouskem

Jejím prvním osudovým mužem se stal herec Ondřej Brousek, kterého si vzala v roce 2002. Po dvou letech přišla na svět jejich dcera Nela. Ani ta bohužel nezachránila krachující manželství, které utrpělo kvůli Ondřejovým opakovaným nevěrám hluboké rány. Rozešli se po osmi letech, protože se herec zamiloval do Anny Remkové, dcery prvního československého kosmonauta. Adéla tak s pětiletou dcerou zůstala sama.

Konečně ten pravý!

Druhého osudového muže našla teprve na prahu čtyřicítky. Stal se jím její kolega Jiří Langmajer, který měl za sebou už také jedno nevydařené manželství. Pro herce, který se potýkal s depresemi, se Adéla stala světlem v jeho životě a otevřeně pak prohlašoval, že až s ní poprvé poznal lásku a ne jen zamilovanost. A jen plané řeči to nebyly, protože dodnes pár patří mezi nejstabilnější páry v showbyznysu. Svou lásku zpečetili svatbou v roce 2019. Potomka spolu nemají, ale místo něho si pořídili fenku zlatého retrívra Maybe.

Autor: Profimedia.cz

Autor: Štěpánka Bínová, Prostě fenomén