Pátek 17. května 2024
Svátek slaví Aneta, zítra Nataša
Oblačno, déšť 20°C

Mladá Američanka se už osm let neholila! Její ochlupení jí měsíčně vydělává přes 70 tisíc korun

30. dubna 2024 | 05:00

Už je to osm let, co vzala šestadvacetiletá Bee z Los Angeles naposledy do ruky holítko a zbavila se svého ochlupení. Dnes to považuje za nejlepší rozhodnutí svého života, protože díky tomu si měsíčně přijde na balík peněz. Muži totiž její neoholené tělo milují a za fotografie Bee jsou schopni zaplatit opravdu vysoké částky.

Před lety přišla mladá Američanka o práci a její život se zbortil jako domeček z karet. Nebyla na tom psychicky dobře a neměla ani ponětí, jakou cestou se vydat a co s ní vlastně bude. Přestala se o sebe starat, nečesala se a neholila. „Když mě navštívila kamarádka, z legrace mi řekla, abych zkusila své fotky extrémně chlupatých nohou někde nabídnout, že by mi za to lidé utrhli ruce. V tu chvíli mi to připadalo směšné. Neměla jsem peníze na byt a moje finance rychle ubývaly,“ vypraví Bee. Nakonec se rozhodla tento šílený nápad uskutečnit a založila si profil na Instagramu. 

VIDEO: Doba chlupatá? Jak šel čas s ženským ochlupením 

Video se připravuje ...
Doba chlupatá? Jak šel čas s ženským ochlupením • VIDEO: Videohub

Odezvy na sebe nenechaly dlouho čekat a Bee velmi překvapilo, jak lidé na její ochlupení pozitivně reagují. „Nakonec jsem si díky neoholenému tělu za jeden den vydělala víc, než za týden za barem, kde jsem předtím pracovala. Je to vlastně dost bizarní. Lidé mají kvůli médiím pocit, že musí být dokonalí. Oholení, nastrojení a nalíčení. A pokud nebudou, společnost je odsoudí. Přirozenost se vytrácí a to je škoda,“ dodává. Její novou „práci“ velmi špatně snášela rodina, nakonec se s tím však všichni smířili, a dnes to už ani nekomentují. 

Bee má početnou základnu sledujících jak na Instagramu, tak na webové stránce Chaturbate. Tam její neoholené tělo sleduje skoro 200 tisíc fanoušků, kteří jí vydělávají 2500 liber měsíčně, v přepočtu tedy něco přes 70 tisíc korun. Sama Bee je se svým tělem moc spokojená a nikdy se necítila lépe. „Překvapilo mě, jak dobře mi je, když mohu být sama sebou. Přirozená a taková, jaká jsem. V minulosti pro mě bylo nepředstavitelné, abych se neholila. Dělala jsem to a trpěla suchou kůží, svěděním a neustálým pocitem nekomfortu. Být neoholená je super," uzavírá vyprávění mladá Američanka.

 

Autor: Aneta Valešová