Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Už máte kalendář na rok 2022? Z tohoto půjdete do kolen!

26. prosince 2021 | 06:00

Všichni jsme viděli tisíce různých kalendářů plných sexy mužů i žen. Vsadíme se, že tenhle kalendář jste ještě určitě neviděli! Na každý měsíc je nachystaný proporčně zajímavý muž pózující se slepicemi. Tohle je kalendář, se kterým vyjdete z davu a zároveň pobavíte kolegy v kanceláři.

Profesionální fotograf Danielle viděl na internetu kalendář s ženami na farmách, které se nechaly fotit se zvířaty, jako jsou prasata nebo krávy. „Napadlo mě, že by bylo vtipné, aby něco podobného existovalo i s muži,“ vypráví Danielle. Originální nápad se mezi lidmi rozkřikl a to motivovalo talentovaného fotografa k dokončení jeho plánu.

Kalendář dostal název Chicken Daddies. Pózuje v něm dvanáct chlapů jako hora. Nepředstavujte si ale vypracovaná těla k nakousnutí. Tohle jsou jiné, trochu reálnější mužské postavy. Původně byl kalendář určen spíš pro lidi, kteří vlastní farmy, chovají slepice nebo mají rádi umělecká díla. Jak je ale vidět, o kalendář mají zájem i lidé, kteří se v takovém prostředí vůbec nepohybují a jen se chtějí každý nový měsíc upřímně zasmát. Co na to říkáte? Také by se vám jeden líbil?

Autor: Adéla Ondroušková