Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Z nesebevědomé ženy sexy burleskou. Tlustá se cítím lépe, říká

16. srpna 2021 | 06:00

Už od dětství se okolí snažilo Hannah vtloukat do hlavy, že ženy mají být štíhlé, něžné a krásné. Že muži nemají rádi, když jejich partnerky hodně jedí a jsou prostorově objemnější než oni sami. Až v dospělosti zjistila, že sexy a krásná se žena může cítit i baculatá, či dokonce tlustá!

Hannah patří mezi ženy, které se se svým tělem nedokázaly smířit. Dlouho dokonce řešila poruchu příjmu potravy. Jedla jen ovoce a zeleninu, nesnášela pohled do zrcadla a denně cvičila alespoň dvě hodiny. „Už jako malé holce mi babička říkala, že muži nemají rádi tlusté holky, co mají pořádný apetit. Proto jsem se snažila zapadnout, být hubená,“ vzpomíná Hannah. 

Ani jako štíhlá se ale necítila ve své kůži. „Všichni se mě ptali, jak jsem zhubla, a říkali, že mi to strašně sluší. Přišlo mi to proto jako správná věc, která mě dělá konečně krásnou. Přesto jsem se necítila ve svém těle komfortně.“ Až když začala Hannah chodit na lekce známé burlesky, uvědomila si, že ženská krása není o velikosti sukně, ale o sebevědomí, šarmu a sexuální přitažlivosti. 

„Diváci milovali naši sebelásku. Bylo jim jedno, že máme nějaká kila navíc! Líbíme se jim, protože z nás srší sebevědomí i odhodlání.“ Po této zkušenosti se Hannah změnil život od začátku do konce. Odešla od manžela, odstěhovala se do jiného města a začala jíst, co jí chutná. Dnes se konečně cítí ve svém těle pohodlně, a to i když nepatří mezi ženy s bezchybnou postavou.

Nyní mladá a sebevědomá burleska doporučuje ostatním ženám, aby nesrovnávaly svá těla s fotkami na Instagramu, aby nosily oblečení, které lichotí jejich křivkám, a hlavně aby si daly čas na získání zdravého sebevědomí, které si zaslouží. „Jen tak se z vás stane plus size kráska,“ radí Hannah. 

 

Autor: Adéla Ondroušková