Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prodala i auto, aby se mohla starat o opuštěná zvířata. Neuvěříte, co všechno má doma!

17. března 2021 | 06:00

Adri žije svůj sen. Odmala chtěla mít plno zvířat, a nyní jich má dokonce 200! Její repertoár je naprosto neuvěřitelný: stará se o krávy, hady, lamy i ještěry. Jak k nim tahle mladá dáma přišla?

Adri je mladá, krásná žena, která se rozhodla věnovat svůj život zvířatům. Odmalička chtěla pracovat se zvířaty a být jim nablízku. Dá se tedy říct, že žije svůj splněný sen. Má doma okolo 200 zvířat, a to od psů, prasátek a ještěrek až po lamy, papoušky, a dokonce krávy. Zvířata, která s Adri bydlí, ať už v domě nebo na zahradě, jsou opuštěná a nechtěná, proto jim mladá majitelka nabídla domov a lásku. 

"Mohla bych jim zajistit jen to nejnutnější. Jídlo, přístřešek a výběh. To mi ale nestačí, věnuji se jim celý den. Cvičím je, hraji si s nimi a pozoruji jejich lumpárny. Je to pro mě ráj na zemi!" Adri utratí za svou zvířecí rodinku desítky tisíc dolarů ročně a všechno jde z její kapsy. Strava, zázemí, veterinářská péče a ostatní potřeby pro zvířata se velmi prodraží. Půvabná kráska své mazlíky ale miluje a rozhodně na nich nešetří! Aby měla dostatek financí, prodala dokonce své vysněné auto.

"Na rozdíl od ostatních neumožňuji žádné návštěvy veřejnosti," doplňuje Adri. Přichází tak o potenciální zdroj příjmů, který by její náklady zčásti pokryl. Ona ale odmítá zvířata děsit množstvím hlučných lidí. "Pro nemocná nebo plachá zvířata je to obrovský stres. To nechci, chci, aby se tu cítila v bezpečí."

A co vy? Dokážete si představit, kdyby vám to podmínky umožňovaly, že byste  pomohli opuštěným nebo nemocným a nechtěným selátkům, fretkám či slepicím? Adri je zkrátka anděl, tak to vidíme my!

 

VIDEO: Podívejte se na to, jak vypadá péče o opuštěná zvířata.

 

Autor: Adéla Ondroušková