Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Měla tolik práce, že na mateřskou odešel její manžel. Nyní Lucie vede úspěšné kurzy a ženy ji milují!

18. října 2020 | 06:00

Lucie Harnošová začala podnikat s manželem ještě před narozením prvního dítěte. Bylo to v oboru zdravé výživy. Poté se sortiment rozšířil na celou řadu zdravých věcí pro děti. Obchod byl tolik úspěšný, že expandoval do dalších pěti měst, a Lucie navíc pořádala i nespočet přednášek o péči o děti či seberozvoji. Kvůli pracovnímu nasazení jí však ale nezbýval čas na osobní život. Jak se dostala ze zajetého kolotoče a v jakém oboru nyní vyniká?

Před dvěma lety se Lucie s celou svou rodinou přestěhovala na Bali, tam strávili celý rok. „V Čechách jsme s manželem museli nastavit naše podnikání tak, abychom mohli být oba na volné noze, abychom mohli pracovat na dálku. Řešili jsme také, jak to budou mít dcery se vzděláváním. Byla to taková půlroční intenzivní příprava. A pak jsme odjeli a bylo to skvělý. Určitě to nebylo naposledy,“ popisuje Lucie rodinnou cestu, která trvala celý rok. Po návratu do Čech Lucie pokračuje v on-line kurzech, kterým se věnovala i na Bali, a v projektu Alchymie ženy. Zaměřuje se na ženská témata, propaguje kontaktní rodičovství, bezplenkovou komunikační metodu, zdravé přebalování i nošení dětí. Věnuje se také matkám a dcerám, pro které pořádá společné pobyty, a také ženám podnikatelkám, kterým radí s podnikáním.

Vše dělá v souznění s přírodou, ke kterému ji vedla už její maminka. Jejím záměrem je propojovat moderní poznatky s šetrným způsobem života. „Vzdělávám ženy v tématech sebelásky a sebepřijetí. Nesmírně mě baví inspirovat a přinášet témata, která otevírají oči a pomáhají milovat život,“ dodává Lucie. O tom, že ji ženy milují, svědčí i fakt, že její kurzy a on-line kongresy navštívilo už zhruba 30 tisíc návštěvnic. Celý den s ní strávily i moderátorky pořadu internetové televize Mall.tv s názvem Máma maká.

Podívejte se na video a zjistěte, jak Lucie žije:

Autor: red