Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

80letí majitelé prádelny jsou hitem internetu! Jejich outfity z oblečení, které si nikdo nevyzvedl, vás dostanou

7. srpna 2020 | 06:00

Titul nejvíc trendy prarodiče patří bezesporu páru z Tchaj-wanu! Třiaosmdesátiletý Wan-Ji a jeho o rok starší žena Sho-Er válcují internet stylovými outfity, kterými by z fleku mohli konkurovat mladším ročníkům. Nenechte se ale zmást! Rozhodně neutrácejí peníze v módních buticích. Outfity skládají z oblečení, které si lidé nevyzvedli v jejich prádelně. A výsledek je dokonalý! Přesvědčte se ve fotogalerii.

 

Nevyzvednuté kousky oblečení vlastní seniorský pár už několik let. Místo toho, aby je vyhodil, rozhodl se z nich poskládat stylové outfity. Ty jim závidí i mnohem mladší ročníky! Díky účtu na sociální síti Instagram, který jim zřídil jejich vnuk, se brzy stali hitem internetu! Vnuk se už nechtěl dívat na to, jak se jeho prarodiče ve svém podnikání nudí, a tak jim nabídl, že z oblečení, které si nikdo nevyzvedl, mohou vytvořit hravé a stylové outfity. Pár se nenechal dlouho pobízet a výsledkem jsou trendy fotky, které mají neskutečný úspěch!

Ani jeden z nich na začátku nejspíš netušil, jak obrovský ohlas bude projekt mít – dnes jejich účet sleduje už přes šest set tisíc fanoušků! Sám vnuk má z pozitivních ohlasů nesmírnou radost! "Když máte mladého ducha, limity neexistují! Jsme velice překvapení odezvou a moc si toho vážíme. Wan-Ji a Sho-Er jsou nesmírnou inspirací a svým projektem přinášejí pozitivní energii," uvedl. 

Projekt má také poukazovat na čím dál oblíbenější trend recyklace. Cílem je tedy upozornit na skutečnost, že si nemusíme kupovat neustále nové oblečení, ale že je lepší raději využívat kousky, které už máme doma. "Vždy se podívejte na to, co už vlastníte. Pokud se dá vaše oblečení nosit i jiným způsobem, jděte do toho," říká dvojice. Na jejich povedené outfity se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová