Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celulitidu a strie má každý! Nestyďte se za své nedokonalosti, říká mladá influencerka

26. července 2020 | 06:00

Ukazuje ženám pravou tvář svého těla, aby je zbavila studu z nedostatků. Mladá influencerka odhaluje reálné fotografie postavy a varuje před klamavými snímky na Instagramu, které nám srážejí sebevědomí.

Podle Danae Mercer jsme obklopováni dokonalou lží. Fotografie prezentované na Instagramu jsou sdíleny až poté, co si na nich ženy vyhladí pomerančovou kůži, odstraní přebytečné špíčky a "vyžehlí" případné vrásky. "Když se dobře natočím a nasvítím, také nemám strie ani celulitidu, a to mám takových nedostatků požehnaně," dodává Danae. 

Ta sdílela fotografie, které jsou podle ní strojené, i snímky, které jsou reálné a vystihují ženské tělo v opravdové podobě. "Ženy se vážně cítí lépe, když si přijdou štíhlé na fotce. To, co doopravdy vídají v zrcadlech, je nijak neznepokojuje, jde jen o Instagram a případnou oblíbenost u sledujících uživatelů."

Instagram Danae je zaměřen na to, aby se ženy cítily dobře ve svém těle, a to nejen na fotografiích. Ukazuje krásu ženského těla v reálném světle. "Každá žena má určité nedokonalosti, jako jsou strie, celulitida, nezpevněný zadeček nebo pár kilo navíc! No a co? Vždyť každá z nás je originál a je potřeba si toho vážit," dodává nakonec Danae. 

Autor: Adéla Ondroušková