Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Padesátnice, která strčí dvacítky do kapsy! Britka Caroline (55) boduje tělem modelky

26. června 2020 | 06:00

Že je věk opravdu jen číslo, dokazuje pětapadesátiletá Caroline Labouchere z britského Islingtonu. Svou figurou hravě strčí do kapsy i mnohem mladší ročníky a vzhledem může konkurovat světovým modelkám. Na svůj věk se necítí a rozhodně se za něj nestydí. 

Při pohledu na její dokonalou postavu si nejspíš říkáte: Jak to tahle ženská jenom dělá? Známe její tajemství! Určitě pro vás nebude překvapením, že pravidelně cvičí a běhá, Caroline navíc prozradila, že vůbec nesnídá. Vedle toho se přes týden vyhýbá ještě dalším cukrům a sacharidům a právě tato strategie ji udržuje v tak ohromné formě. 

Tajemstvím atraktivního vzhledu Caroline je nejspíš i skutečnost, že se stárnutí přestala bránit a přijala jej jako přirozený proces života. Své vlasy už dlouho nebarví, vzdala se všech chirurgických zákroků a zkrátka se má ráda taková, jaká je. A možná právě její sebeuvědomění ji udělalo tak výjimečnou. Prorazila ve světě modelingu a několikrát se jí podařilo dostat se na obálku prestižního magazínu – britské Vogue.

Caroline, často přezdívaná Šedá modelka, je dnes vdaná, má dvě děti a právě se svou třiadvacetiletou dcerou Amelií nafotila snímky ve spodním prádle. A lidem spadla brada. Britská modelka je totiž důkazem, že za stárnutí by se žádná z nás neměla stydět, a pokud o své tělo pečujete s láskou, vrátí vám to.

Na tuto neuvěřitelnou ženu se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová