Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

I tohle s vámi udělá karanténa! Žena sebe i svého psa obléká na procházky do bizarních kostýmů

26. dubna 2020 | 06:00

Karanténa je už opravdu dlouhá, a lidé proto vymýšlejí nejrůznější způsoby, jak si ji zpestřit. Příkladem je tato čtyřicetiletá učitelka tance Clare Meardon z Velké Británie, která se na procházky se psem obléká do bizarních kostýmů. Ona se sice baví, její mazlíček moc nadšeně nevypadá. Nahlédněte do fotogalerie a posuďte sami!

Co si takhle zpříjemnit karanténu jako tato Britka a pojmout vycházky se svým čtyřnohým mazlíčkem trochu jinak? Čtyřicetiletá Clare se rozhodla pobavit své přátele, a proto začala sebe i svého psa Hendrixe oblékat do bizarních kostýmů. Netušila však, že snímky, které pořizuje její manžel Aidan, budou mít takový úspěch! 

Zajímá vás, kde tato sympatická blondýnka bere inspiraci? Clare provozuje taneční školu a spoustu kostýmů si šije sama. Jednou jde tedy na procházku jako baletka, podruhé jako superhrdinka, jindy dokonce jako jednorožec. Její záměr se tak opravdu povedl. Nejenže se baví její přátelé, ale rovnou i celý internet! "Přála jsem si, aby se lidé smáli, protože smích je ten nejdůležitější lék! Humor v těchto chvílích potřebujeme víc než kdy jindy," uvedla. Jediný, kdo se na procházky v kostýmech moc netváří, je její čtyřnohý miláček Hendrix.

Na její bizarní kostýmy se podívejte ve fotogalerii:

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová