Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nejdrsnější trenérka světa! Podívejte se, jak musí její klientky makat

Video se připravuje ...
Drsná trenérka
VIDEO: www.facebook.com/aquiapesta
25. ledna 2019 | 06:00

Každý z vás určitě zná někoho, kdo by potřeboval přesně takovou trenérku. Carol je nezastavitelná! Její klientky sice nemají ani minutu na odpočinek, na konci programu ale není po celulitidě a nadbytečném tuku ani památky. A to by s obyčejným fitness trenérem nedokázaly. 

Trenérka z Rio de Janeira je tou nejnemilosrdnější ženou v celé Brazílii a možná i na celém světě. Carol Vaz pracuje jako osobní fitness trenérka a poté, co na své sociální síti sdílela videa přímo z tréninku, mnohé ženy by za její soukromé hodiny zaplatily téměř cokoli! Carol je přesvědčená, že lidské tělo zvládne mnohem víc, než si myslíme. Proto své klientky nutí dělat i nemožné.

Carol sice většinu svých klientů dožene k pláči, ale přes bolest je přinutí dostat se k vysněnému cíli. I když jsou tréninky této ženy bez soucitu a drsné, klientky se vždy vrátí, jelikož vidí výsledky, které by u jiných trenérů neviděly. "Bolest k tomu patří! Dokud ji necítíte, děláte něco špatně," dodala Carol. 

Na videu je patrné, že ženy při tréninku s Carol bezpochyby trpí. Křičí a pláčou bolestí, třesou se jim nohy a po celém těle jim nabíhají žíly. Je otázkou, jestli je tak bolestivé a fyzicky náročné cvičení pro tělo vůbec zdravé. Některé z nich určitě trpí svalovými horečkami nebo celkovým vyčerpáním organismu. A to za cenu pevného a vypracovaného těla vážně nestojí.

Pokud ale chcete stoprocentní záruku, že z vás cvičení udělá sex symbol všech dob, budete si muset udělat výlet do Rio de Janeira, kde Carol najdete v posilovně, ze které uslyšíte řev a volání o pomoc!