Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pod vánočním stromkem našel sestřičku! Rodiče splnili sen svému synovi a adoptovali holčičku

1. prosince 2018 | 06:00

Na dopise pro Santu byla i prosba o mladšího sourozence. Proto rodiče dělali, co mohli, aby tohle přání synovi splnili – a adoptovali novorozenou holčičku. Chlapcova reakce na miminko, které leželo pod vánočním stromkem, byla k nezaplacení! 

Stacey Lindsay (41) vždy milovala děti. S manželem Adamem chtěla vždy minimálně dvě, a to brzy po svatbě. Za svým cílem si šli opravdu tvrdě. Příroda jim však nepřála a o svého prvního syna bojovali s neplodností dlouhých sedm let. V roce 2007 přišel na svět jejich vymodlený Owynn, ze kterého se postupně stává rozumný a společenský muž.

Často své rodiče prosil o mladšího sourozence a nedokázal pochopit, že to nejspíš nepůjde. Manželé Lindsayovi mít druhé dítě bohužel nemohli. Owynn ale tuhle informaci nehodlal akceptovat a mladšího sourozence si napsal i na svůj vánoční seznam pro Santu Clause. To jeho rodiče absolutně dostalo a okamžitě začali usilovat o adoptivní miminko. 

Věděli, že tahle cesta je na dlouhé lokte a synovi tento dárek pod stromečkem nepřistane. Zachránila je ale mladá žena Kendr. Své dítě chtěla dát hned po porodu k adopci, a to spolehlivé a milující rodině. Stacey a Adam se modlili, aby je Kendr vybrala, ale mysleli si, že šance je minimální.

Nejspíš zde zasáhlo kouzlo Vánoc. Kendr svou holčičku totiž nechtěla dát nikomu jinému než rodině Stacey, tu pozvala i k porodu. Dva dny po narození malé Naylee si ji rodiče odváželi domů za Owynnem. I když byl teprve začátek prosince a do Vánoc ještě zbývalo pár dní, byla Naylee tím největším dárkem pro celou rodinu. 

Stacey oblékla holčičku do vánočního oblečku, položila ji na deku pod stromeček a teprve potom zavolala Owynna. Ten nevěřil svým očím. Skoro plakal a malou sestřičku si hned choval. Součástí této dojemné chvíle byla i biologická matka malé Naylee, která chtěla být ještě chvíli v blízkosti své dcery. Překvapení to bylo úžasné a Owynn označuje tento den za nejlepší ve svém životě. 

  
Autor: Adéla Ondroušková