Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Malá Chris se narodila s rozštěpem rtu, ale Instagram ji miluje!

15. října 2018 | 06:00

Narodila se s vrozenou vadou a její matka se zpočátku bála všech komplikací, které s sebou rozštěp rtu nese. Maminka si s dcerou ale nyní skvěle rozumí a vše jim jde jako po másle!

Aubrey si vždy přála být mladou maminkou. To se jí splnilo krátce potom, co potkala svého partnera. Ten ji v tomto snu podporoval. Proto se o miminko začali snažit už po roce manželství. Šlo to rychle, Aubrey byla těhotná skoro okamžitě a její partner i celá rodina se na miminko začali těšit.

Ve čtvrtém měsíci těhotenství čekali budoucí rodiče na výsledky důležitého vyšetření. "Když jsem zvedla telefon, na který mi volala moje doktorka výsledky, věděla jsem, že je něco špatně," podotkla Aubrey. Do nemocnice se dostavila, co nejrychleji to šlo, a nečekaly ji tam dobré zprávy. Bylo téměř jisté, že děťátko bude mít rozštěp rtu. 

Představa o dokonalém těhotenství a zdravém dítěti se tak rychle rozplynula! Vyděšená Aubrey studovala všechny informace k diagnóze svého miminka. "Jak bude vypadat? Budu její fotky moct sdílet na sociálních sítích? Co když se mi nebude líbit a jak ji budu kojit? Nevěděla jsem, na co se lékařů ptát dřív," dodala maminka. Po narození své milované holčičky si na všechny tyhle otázky dokázala odpovědět sama.

Narodila se jí dcera Christian a byla nádherná. Pro své rodiče byla tou nejkrásnější holčičkou, která si navíc na instagramovém profilu své maminky získala řadu fanoušků. Měla velké oči a roztomilý zamračený výraz. Aubrey i její manžel věděli, že jejich dceru čeká dlouhá cesta, ale bylo pro ně nejdůležitější, že tu s nimi malá Christian může být! Nyní je z malé Chris veselá holčička, která všechny oslní i se svou vadou na kráse. 

Autor: Adéla Ondroušková