Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šikanovali ji kvůli vzhledu. Dnes ji sleduje i princ William a je hvězdou internetu!

12. června 2018 | 06:00

Nikki chtěla být jen normální holka, která dělá věci jako každá jiná. Zákeřná nemoc to ale nedovolila, a proto musela mladá youtuberka najít způsob, jak mezi ostatní zapadnout. A to se jí povedlo opravdu na jedničku. 

Nikki Lilly je třináctiletá mladá slečna, která žije v Londýně  se svou rodinou. V šesti letech jí lékaři diagnostikovali vzácnou nemoc, která jí značně deformuje obličej. Jedná se o arteriovenózní malformaci. Ta se Nikki výrazně projevuje v obličeji. Tato cévní anomálie je ale časovaná bomba a může se začít rozšiřovat i do srdce, plic a končetin.

Deformace obličeje značně komplikuje Nikki život. Musí podstupovat časté lékařské prohlídky a chirurgické zákroky. Také se pochopitelně stává, že Nikki ostatní děsí a lidé na ni divně zírají. Ti, kteří ji znají, vědí, že je jednoznačně ta nejmilejší dívka na světě. Ale někteří se přece jen nedokážou zdržet urážlivých poznámek.

Jenže Nikki se s tímto osudem smířila a našla si způsob, jak být šťastná. Stala se z ní hvězda! Každou neděli totiž nahrává na YouTube videa, ve kterých radí ostatním, jak se líčit, co dobrého upéct nebo jakou čokoládu si koupit. Dokonce zveřejnila i příběh o životě se svým onemocněním. Má úspěch! Je bezprostřední a dokáže svým projevem rychle zaujmout. Mezi její fanoušky patří i celebrity, jako jsou například americká zpěvačkaNicole Scherzinger neboprinc William.

Všichni ji milují! Na svém instagramovém profilu, kde ji sleduje přes čtyřicet tisíc lidí, pravidelně sdílí fotografie ze zajímavých míst a různých výletů. Z nemoci, z které by se tak každý druhý zhroutil a schoval se do kouta, udělala přednost, za kterou se nehodlá stydět! Nikki je inspirací pro mnoho dalších dětí, ale i dospělých, kteří trpí podobným onemocněním.

 

Autor: Adéla Ondroušková