Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

V baru ji zfetovali a znásilnili! Vymyslela ubrousek, který drogy v pití odhalí

Video se připravuje ...
Ubrousek KnoNap dokáže odhalit drogy v nápoji!
VIDEO: nowthisnews.com
5. června 2018 | 06:00

Určitě jste slyšeli o lidech, kterým v baru nebo na večírku hodil někdo něco do pití. Danya Sherman přišla na trh se skvělým vynálezem, díky němuž se tomu dá bránit. Speciální ubrousek KnoNap totiž dokáže rozpoznat desítky drog!

V roce 2016 začala Danya studovat ve Španělsku, tam se jí stala strašná věc. Muž, kterému věřila, jí do pití hodil drogy a sexuálně ji pak napadl. Po návratu domů si uvědomila, že není jediná, kterou se někdo pokusil tímhle způsobem zneužít, a rozhodla se to změnit. 

Chtěla vytvořit něco, co by ostatním ženám pomohlo vyhnout se stejnému nebo podobnému zážitku. Vytvořila geniální ubrousek KnoNap. Vypadá jako naprosto obyčejný ubrousek. Dostanete ho ke každému zakoupenému drinku. Jenže zdání klame, tento je napuštěn speciálními chemikáliemi, které dokážou rozpoznat desítky drog. A stačí k tomu jen jedna jediná kapka!

Ubrousek bude od podzimu 2018 možné koupit v nenápadném balení, a umožní tak ženám prožít klidný večer bez stresu a strachu o své zdraví. Cílem bylo poskytnout jakousi ochranu a obranu proti těm, kteří drogy do nápojů záměrně vhazují, a ohrožují tak životy ostatních lidí. Také chtěla dát Danya najevo, že i přes hrozný zážitek dokáže dál žít a fungovat jako dříve.

Autor: Adéla Ondroušková