Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Chce mít nejširší boky na světě. Její tělo milují tisíce fanoušků!

7. května 2018 | 06:00

Většina lidí si přeje být do léta štíhlá a fit. Tato žena ale dělá pravý opak. Jejím velkým snem je být nejširší ženou vůbec a za své boky se opravdu nestydí. Kde bere takové sebevědomí?

 

Bobbi-Jo Westley (43) žije v Pensylvánii a snaží se být majitelkou těch nejširších boků na světě! Doufá, že se jí podaří překonat Mikel Ruffinelli, která je v této "disciplíně" momentální rekordmankou. Bobbi chce být větší než slavná Mikel a tvrdě si jde za svým cílem.

Sen o širokých bocích podpořil fakt, že Bobbi může díky této přednosti vyhrát mnoho peněz. Své tělo vážně miluje a tvrdí, že není sama. "Když jsem zjistila, že existují muži, kteří mé křivky obdivují, byla jsem překvapená. Mám hodně fanoušků, od kterých dostávám dárky, zprávy i nabídky k sňatku. Na ty je těžké reagovat, protože já už jsem dávno vdaná," podotkla sebevědomá Bobbi.

Úmorné snažení ale začíná škodit jejímu zdraví. Specializovaný lékař důrazně Bobbi oznámil, že její abnormální váha je obrovskou zátěží na kyčle i celý organismus a to může vést až k tragické smrti! I přes tuto informaci Bobbi následuje svůj celoživotní sen, pokouší se nabrat na váze a nehodlá se vzdát!

Tenhle koníček není příliš normální a určitě není dobrý pro její fyzické zdraví, které je v tuto chvíli na druhé koleji. Bobbi ale nevypadá, že by jí něco chybělo, naopak září spokojeností.

 

Autor: Adéla Ondroušková