Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Boubelky v plavkách konečně na titulní straně! Za své křivky se nestydí

3. června 2014 | 09:40

Pokud jste už unavení z toho, dívat se na kampaně s modelkami, které nejsou o nic silnější, než oteklá nit, pak tady pro vás máme novou kampaň, kterou nafotila společnost, vyrábějící plavky, pro všechny typy žen. A že jich je!

Časopis Sports Illustrated má dlouholetou tradici a na fotkách na obálce se vyskytla také spousta českých modelek. Výrobce plavek pro všechny tvary a typy postav, Swimsuits for all, dostal nápad na svou kampaň, právě na základě obálky tohoto slavného časopisu. Tentokrát ji ovšem přefotil s modelkami větších velikostí a jednou módní blogerkou.

„Myslím, že by to chtělo víc takovýchhle kampaní a publikace, aby se na ně ženy mohly podívat a říct si, že modelky na obrázku vypadají skvěle a v podstatě mají těla jako ony. Také je vidět, že své křivky nosí hrdě a jsou s nimi spokojené,“ prohlásila o kampani modelka Jada Sezer, která se focení účastnila.

V plavkách se chceme všechny cítit dobře, tyhle ženy jdou příkladem, že to jde, i když nejste hubená jako proutek
Autor: Swimsuit for all


Na fotografiích se objevují modelky Robyn Lawley, Jada Sezer, Shareefa J a blogerka Gabi Gregg. Poslední zmíněná se také k tomu, proč do tohoto projektu šla vyjádřila: „Chtěla jsem pomoci, propagovat pozitivnější přístup žen k vlastnímu tělu. Myslím si, že je smutné, že všechny časopisy reprezentují ženy, které jsou vyhublé a přitom takových je ve skutečnosti jen zlomek. Svět je přeci plný žen, které jsou všemožně stavěné, od malinkých velikostí až k těm velkým. Všechny jsou ale krásné a potřebují to vědět.“

Existuje totiž mnoho žen, které na základě všech časopisů s vyrýsovanými tělíčky modelek, raději ani nechodí v létě na pláž, protože se za svá těla stydí. Tomuto trendu by chtěla společnost předejít a ukázat sebevědomé a sexy ženy, všech typů postav a ukázat jim, že jsou krásné takové, jaké jsou.