Pondělí 24. června 2024
Svátek slaví Jan, zítra Ivan
Polojasno 24°C

Fatkini trend je hitem sociálních sítí, zvyšuje baculkám sebevědomí

30. srpna 2014 | 06:00

Nejsou zrovna modelkami s ideálními mírami. Přesto se teď tyhle ženy rozhodly dát světu najevo, že se za svoje faldíky nestydí. V bikinách a sexy pózách se fotí na exotických plážích, u bazénů, nebo třeba doma v koupelně. A své fotky hrdě sdílejí na internetu.

"Jak mít tělo do bikin? Oblečte na něj bikiny," zní "válečný" pokřik armády žen plných tvarů, které chtějí docílit jediného. Naučit plnoštíhlé ženy milovat sebe i své objemnější tělo.

Přestaňte se proto trápit věčnými dietami a halit své oblé křivky do neforemných pytlovitých modelů. Inspirujte se rychle rostoucí komunitou plnoštíhlých žen z celého světa, které statečně odhalují jejich obrovská krásná těla a své fotky v bikinách hrdě vystavují na Twitter, Instagram i Facebook. 

Fotky žen v bikinách, které mají nějaká ta kila navíc, ale nestydí se za ně, doslova zaplavují internet.
Autor: Twitter.com, Facebook.com, Buzzfeed.com

Vše vlastně odstartovala populární plnoštíhlá módní bloggerka Gabi Gregg (28), která jako první na sociální síti uveřejnila svoji fotku v okouzlujících bikinách s hashtagem #fatkini.

A netrvalo dlouho, oblými křivkami obdařené ženy po celém světě se jejím příspěvkem inspirovaly. Dodal jim potřebnou odvahu i sebevědomí, aby se svlékly do bikin a ukázaly světu své faldíky.

Pokud i vy máte pár kilo navíc, ale chcete dokázat, že sexy mohou být i ženy plnějších tvarů, seberte odvahu, vyfoťte se v dvoudílných plavkách a fotografii zavěste na Instagram s klíčovým označením #Fatkini.

Byla to právě Gabi Gregg, která už před dvěma lety vytvořila kolekci dvoudílných plavek ve velikostech XXL, kterým se rychle začalo říkat fatkini. Podle ní bylo totiž téměř nemožné pořídit pěkné a sexy plavky v nadměrné velikosti. Navrhla proto variabilní bikiny, v nichž baculky mohou schovat nebo naopak ukázat vše, co chtějí.

"Za svá kila by se neměla stydět žádná žena! A neexistuje důvod, proč by své tvary nemohla v létě vystavit v dvojdílných plavkách,"prohlásila sebevědomá boubelka, která chtěla jediné. Dodat silnějším ženám odvahu.

I plnoštíhlé ženy chtějí být sexy. Gabi Gregg pro ně proto navrhla vlastní kolekci dvoudílných plavek.
Autor: Facebook/Gabifresh/Lydia Hudgens

Její modely se dají nosit bez ramínek, křížem, na ohlávku, stažené, vyhrnuté, s odhaleným bříškem nebo se zakrytými boky. Záleží jen na fantazii a odvaze.

Odhodlaná bloggerka svým neotřelým nápadem dokonce zaujala i vydavatele prestižního lifestylový magazínu Sports Illustrated, který každoročně vydává oblíbený plavkový speciál. Nabídli proto Gabi spolupráci.