Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Svůdná velryba!? Váží 280 kg a živí se prodejem sexy fotek

9. října 2013 | 06:00

Překypovaly sex-appealem, přesto byly sladké a nevinné. Pin-up girls byly idolem miliónů mužů. Tím je i Christina Paez (39), téměř tří set kilová baculka, jejíž sexy fotky  v prádle jdou překvapivě na odbyt. Co na ni říkáte?

Nikdy nebyla žádnou Twiggy, ale netrápila jí ani nadváha. Američanka Christina Paez z Medfordu v Oregonu, která je matkou tří dětí, byla zkrátka úplně průměrnou ženou a matkou. Až do tragické události, která jí změnila život. Při porodu jí zemřela dcera. 

Smrt miminka spustila lavinu depresí. Ty zoufalá žena začala řešit chorobným přejídáním se. V jejím každodenním jídelníčku nechyběla smažená jídla, chipsy, koláče, dorty a další sladkosti. Smutek a prázdnotu chtěla zajíst.

Christina Paez nemá důvod zhubnout, zjistila totiž, že si prodejem sexy fotek může vydělat slušné peníze.
Autor: profimedia.cz

Nakonec se Christina "vyžrala" na neuvěřitelných 280 kilogramů. Až tehdy jí došlo, že to s jídlem přehnala. Uvědomila si, jaké devastující účinky na její tělo i zdraví tahle morbidní obezita má. Rozhodla se, že musí zhubnout.

V té době ale náhodou zjistila, že si fotky jejího obtloustlého těla našli své příznivce. A nebylo jich málo. Navíc byli dokonce ochotni za tyhle "perverzní" obrázky platit. A tak se žádné hubnutí nekonalo.

Christina Paez nemá důvod zhubnout, zjistila totiž, že si prodejem sexy fotek může vydělat slušné peníze.
Autor: profimedia.cz

Christina, která byla zpočátku ze svých tukových polštářů nešťastná, teď místo toho, aby je schovávala pod volné tuniky, pózuje před objektivem fotoaparátu téměř nahá. A fanoušku ochotných za tyhle snímky platit rychle přibývá.

I když se morbidně obézní matka už téměř nemůže hýbat, díky mužům, kteří se rádi podívají na "pořádnou ženskou", má nové zaměstnání. Stala se z ní podnikatelka, která prodává své vlastní tělo. Jak sama tvrdí, je takovou novodobou pin-up girl, která prodejem svých eroticky laděných fotografií uživí celou rodinu.